Lijepa Sonia privlači ogromnu pozornost, kada pogledate što objavljuje bit će vam jasno zašto – Ispovesti
Showbiz

Lijepa Sonia privlači ogromnu pozornost, kada pogledate što objavljuje bit će vam jasno zašto

U skupini D Lige prvaka ovog utorka su se u međusobnom dvoboju u Madridu Real i Inter borili za prvo mjesto na ljestvici.

Real je u ovom ogledu kapetanski vodio hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je upisao veliki jubilej, stotu utakmicu u karijeri u Ligi prvaka. No, Modrićev jubilej malo je pokvario i incident iz 64. minute.

Tada je Barella dobio crveni karton zbog udaranja Militaa, a nakon prekršaja izbilo je veliko naguravanje u kojem je Modrić napao Artura Vidala. Vidal mu je uzvratio i čak su se u jednom trenutku davili rukama. No, suigrači su ih brzo razdvojili i nisu dobili kazne. A nakon utakmice Vidal je utjehu zbog poraza pronašao u zagrljaju kolumbijske bodybuilderice i fitness modela Sonie Isaze.

Ona i Arturo već su dugo u vezi, koju su i prema čileanskim medijima već nekoliko puta prekinuli, ali su se uvijek ponovno vratili jedno drugome. Navodno je proslavljeni nogometaš zbog nje napustio suprugu Maritu Matus s kojom ima i djecu.

Sonia je, inače, jako popularna na Instagram gdje objavljuje fotografije i videa sa svojih treninga, na kojima je u većini slučajeva odjevena u tajice i bikini, i pokazuje svoje zanosno tijelo. Kolumbijka je zbog takvih objava privukla veliku pažnju pa je na toj društvenoj mreži prati više od tri milijuna ljudi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

(Net.hr)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt