Mamin prijatelj mi je dolazio – Ispovesti
Ispovesti

Mamin prijatelj mi je dolazio

Zaljubila sam se u oženjenog čoveka on je mamin prijatelj. Doduše on je meni prvi počeo da laska iako ja nisam to primećivala dok jednog dana nismo zaglavili sami u sobi.

Moja decko voli da se oblacim veoma provokativno i jeftino, takva sam obucena i po kuci. Cesto bi mamin prijatelj dolazio nenajavljan kada mama radi, onda bi iz postovanja skuvala kafu. Onda je poceo da me mazi po nogama, da mi daje pozitivne komentare u vezi mog izgleda. Mazio me po nogama, onda bi govorio da sam lepa na mamu. Onda smo se lj.bili na kaucu i tako sam se prepustila potpuno…

BONUS:

Funkcionira samo u filmovima: Toi Toi na nekom festivalu i još par najgorih mjesta za seks

S namjerom da svima priuštimo bolje seksualno iskustvo, donosimo tri najgora i najmanje zadovoljavajuća mjesta za seks. Zahvaljujući filmovima, mnogi od vas baš ova mjesta smatraju savršenim mjestima za istraživanje, no ona bez ikakve sumnje neće pružiti baš ništa osim fizičke boli, puno znoja i minimalne količine zadovoljstva s povremenim ozbiljnim ozljedama. Vrijeme je da ih prebacite na crnu listu!

1. KUHINJSKI ELEMENT
Zvuči bezopasno i, bez sumnje, izgleda odlično u filmovima i zato razumijemo zašto ste propustili posve očiti razlog zašto je ta ideja u našem slučaju osuđena na propast. Objasnit ćemo: prosječna visina kuhinjskog elementa je oko 90 cm; samo malo više od prosječnog muškog kuka. Tome pridodajte savijeno ili nakošeno žensko tijelo i nije teško zaključiti kako ćete izgubiti osjećaj u nogama i prije nego penetracija uopće krene. Svaki pokušaj ili izmjena vrlo će brzo ubiti ikakvu atmosferu i neće završiti uspješno, definitivno ne sa sretnim završetkom.

2. VODENI SPORTOVI
Nebitno radi li se o jacuzziju, bazenu, mediteranskoj uvali ili vašoj tuš kabini, seks u bilo kakvoj vodi jednostavno je precijenjen i ne bi ga se trebalo pokušavati bez nekoliko litara lubrikanta iako čak ni onda neće biti previše isplativ. Jacuzzi možda i nije u potpunosti osuđen na propast, naravno, ako možete zadržati dah na četiri minute ili više. Pa, mislim da se oboje možemo složiti da će vaše vrijeme i energija biti isplativija na nekom drugom mjestu.

3. FESTIVALSKI WC
U najboljem slučaju, u mogućnosti ste izvoditi nevjerojatne seksualne akrobatike zbog kojih je seks toliko dobar da uopće ne osjećate izrazito neprivlačan smrad mješavine raznih tjelesnih izlučevina. U najgorem slučaju? Prokleta se stvar sruši s vama u njemu. O da, ne bi bilo prvi put.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt