“Ostavila sam dečka jer nismo ista klasa” – Ispovesti
Ispovesti

“Ostavila sam dečka jer nismo ista klasa”

“Ukratko, bogata sam, zgodna, družim se sa elitom, imam 28 godine.

Tako sam odrasla, sve sam živo imala. Sa 24 godine se desilo da sam se zaljubila u momka koji je srednja klasa, vozi neko osrednje auto, ali pak pametan, inteligentan, prelijep momak, najbolji student medicine u Bg.

Obožavala sam ga.. sve dok moji prijatelji nisu počeli da ga ismijavaju. Da ga zovu JUGO boj, jer vozi jugo. Bilo me je sramota dok sam izlazila sa njim, prosto su mi ušli u glavu.

Ostavila sam ga uz objašnjenje da nismo ista klasa da meni treba neko bogat, jer me moji prijatelji ne gledaju isto zbog njega.

Rekao mi je: ”Zato i imam sve desetke i dajem sve od sebe da bi jednog dana, svojoj ženi obezbjedio sve, ali džaba i to sve ako nema ljubavi.”

To veče sam shvatila da mi je džaba sve što imam kad sam njega izgubila. Borila sam se da se pomirimo, nije htio. Sada ima ženu, radi u Čikagu kao kardiohirurg i ima jednogodišnje dijete. A ja sam propala bogatašica koja živi od roditelja. I dalje ga volim.”

BONUS ISPOVEST:

Imao sam dobar sex sa komšinicom, zajahala me je i vrištala od uzbuđenja

 

Dopisivao sam se jedne večeri sa svojom devojkom koja se zove Sanja. Lepa, zgodna devojka sa kojom sam imao ozbiljne planove. Pošto je studirala u Beogradu slanje golih slika je bila naša svakodnevica.

To veče sam par fotki, slučajno, poslao komšinici, koja je veoma dobra prijateljica moje majke, Snežani. Tek kada je stigao njen odgovor shvatio sam kakvu sam grešku napravio. Pitala me je zašto sam joj poslao slike i da li želim da to pokaže mojim roditeljima. Preklinjao sam je da obriše slike i da ne pokazuje ništa mojima. Neizvesnost je trajala nekoliko minuta, a onda mi je rekla da sutra uveče dođem kod nje u stan. Celu noć i sutrašnji dan sam iščekivao veče, ali sam očekivao da će sve biti okej, da će me samo malo izgrditi i ostati na tome.

U dogovoreno vreme sam pozvonio, Snežana mi je otvorila vrata u kratkoj, dekoltiranoj majici, sa izuzetno visokim crnim štiklama. Rekla mi je da uđem i sednem na krevet u dnevnoj sobi. Sela je preko puta i poslužila me je sa sokom od breskve, nisam ni slutio da je tablete za spavanje stavila u sok.

Probudio sam se posle kratkog vremena, skroz go, zavezan za zid. Snežana se pojavila posle par minuta, bez majice, u tangama i sa visokim štiklama crne boje. Par sekundi nakon što je ušla u sobu moj penis se digao. Imala je četrdesetak godina i veoma velike, veštačke, grudi. „Vidim, nisi jedini kome se sviđaju moje grudi. Crvić ti je baš tvrd… Mislila sam da je veći. Kada ga vidim opuštenog znaću koja veličina ti je potrebna“, rekla je Snežana.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt