Osjetila sam veliku sreću – Ispovesti
Ispovesti

Osjetila sam veliku sreću

Momak moje starije sestre mi je baš super i gotivan, ono KAO DRUGAR baš smo se zbližili. Za kratko vrijeme mi je postao najbolji drugar. Međuim, nakon skoro godinu dana njihove veze on je ostavio moju sestru.

Mnogo ga je voljela i isto toliko mnogo patila za njim. Bila sam tu između njih, pokušavala da ih pomirim, a onda mi je on rekao da je prekinuo jer želi biti sa mnom. SKAMENILA SAM SE… Osjetila sam onda sreću, jer svaka žena voli biti voljena, a iskreno i on se meni sviđao i baš mi je godio. Rekla sam mu, nakon što sam skupila dovoljno snage za to da mi nije interesantan i da nije moj tip muškarca za vezu.

Ništa osim drugarstva. Lagala sam i sve radi sestre, jer znam koliko joj znači. Kada sam joj sve ispričala, okrivila me je da sam direktni razlog njihovog prekida. 5 mejseci evo ne razgovaramo, baš se ljuti na mene. On se ljuti jer sam ga odbila. Ostala sam sama, ni kriva ni dužna.

Žrvovala sam svoju sudbinu zbog sestre, iz ove perspektive mislim da sam pogriješila, jer ona prema mani izgleda i ne osjeća tu neku sestrinsku ljubav, očigledno i … nešto razmišljam kako bi ona reagovala da su uloge bile obrnute.

BONUS ISPOVEST:

Related Articles

 

Bila je ISKUSNA POHOTNICA iako je mlada! Hteo sam da izludim od njenog jezika

 

Ubrzo sam shvatio da pored sebe imam iskusnu jebulju i ako je mlada! Videlo se da ne zaostaje u toj oblasti!

Posle fenomenalnog jebanja, ležali smo dugo.

Posle nekog vremena ustala je i krenula u kadu, da spere sa sebe spermu svog prvog komšije! Ostao sam da ležim i razmišljam, konačno sam dobio ono što sam želeo. Probudio sam se sa neverovatnim osmehom na licu, nikada nisam tako lepo spavao!

Kada sam je sutradan sreo rekla mi je:

– Moram da ti kažem nešto, prošla noć je nešto najlepše u mom životu, imala sam svakojakih sex momenata, mnogo boljih i odbarenih od tebe ali ti, ti si nesto posebno.

-Znas li ti od kada ja tebe želim, koliko sam sperme prosuo na tvoje gaćice, koliko puta sam zamišljao kako ti ližem picu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt