Muž me je uništio svojim ponašanjem – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Muž me je uništio svojim ponašanjem

Ulazio je do kraja a ja sam joj raskopčao bluzicu i izvadio špicaste sisiće. Mazio sam ih dok se ona navlačila na moj kurac i dahtala kao žedno kuče. Imala je dobru kondiciju, nabadala se dugo i brzo.

Namestio sam je da leži stomakom na spušteno sedište i opkoračio je, ubacio sam joj ga i pružio se preko nje, jebao sam je u ribicu dok mi se telo trljalo o nju. Dahtao sam joj za vraz dok sam je jebao otpozadi u ležećem položaju. Imala je lepo i čvrsto dupence i uživao sam dok ga je moja karlica dodirivala.

Okrenuo sam je na leđa i legao preko nje, ona me je obuhvatila nogama i vukla ka sebi dok sam ja ulazio i izlazio. Jednom rukom se držala za rukodržač iznad vrata a drugom se držala za vozačevo sedište. Uspravio sam se i klečao na sedištu, a ona je bila u mom krilu sa nogama iza mojih leđa.

Navlačio sam je na kurac a ona je divlje stenjala i držala se za naslon.

Tresla se sva kada je počela da svršava a njeni zubi su bili zariveni u moje rame. Svršavala mi je po kurcu a nije prestajala da se nabada. Onda je sišla sa mene a ja sam se zavalio na zadnje sedište. Pomagala mi je da svršim, savršenim radom njenih usana i malih ručica.

Related Articles

Uzimala ga je u usta i drkala ga. Kada sam počeo da svršavam u ustima joj je bio samo glavić, dok ga je drkala jednom rukom, drugom mi je mazila jaja, a ja sam se grčio i svršavao joj u usta. Lutkica je sve progutala, ponosno i zadovoljno.

Obukli smo se i vratili pod šator ali ne u isto vreme, ja sam prišao sestri da joj se zahvalim, a ona mi je namignula i rekla „baci kosku“.

Veselje je trajalo do ranog jutra, a ja sam otišao da spavam pre nego što se sve završilo. Mala lutkica i ja smo se povremeno viđali na slavama i veseljima kod ujaka i ujne. Sve dok nije došla u goste na nekoliko dana.

A onda bi je moja sestra dovodila kod mene. Ostavila bi nas i otišla u grad na neko vreme dok smo mi oživljavali stare uspomene.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt