Muž me je uništio svojim ponašanjem – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Muž me je uništio svojim ponašanjem

Sačekao sam malo, a kada su se obrisale vlažnim maramicama i podigle gaće ja sam prišao. Sestra nas je upoznala i rekla „ajde vi ćaskajte ja moram da se vratim, treba uskoro kevi da dam lek“, i samo se okrenula i otrčala.

Ostali smo sami a ona je bila malo zbunjena, pa sam odmah počeo da je opuštam rečima, „video sam kako igraš kolo, razbijaš, bila si najbolja“. Ćaskali smo tako neko vreme a ona je izjavila da joj je hladno i da bi da se vrati pod šator. Predložio sam da ostane samnom i da se družimo, a pošto joj je hladno predložio sam da odemo u moj auto i da tamo nastavimo druženje.

Pristala je i izašli smo kroz voćnjak na put i otišli do auta. Sedeli smo u mraku a ja sam joj delio komplimente, što joj je prijalo.

Spustio sam ruku na njenu golu butinu i počeo da je mazim, nije se bunila već je raširila noge .

Pomerio sam joj gaćice i gurnuo prstić u vlažnu ribicu, ušao sam nekoliko puta i pitao „hoćeš da ga pomaziš“? Klimnula je glavom a ja sam se odigao i skinuo pantalone. Uzela ga je u ruku i malo ga mazila, a onda ga je uzela u usta. Svlačila mi je kožicu dok ga je pušila a ja sam se topio od miline.

Related Articles

Uživao sam u njenim toplim i vlažnim ustima. Uspravio sam je i oborio njeno sedište, ona je legla a ja sam joj svukao gaćice i legao preko nje. Stavio sam joj ga a ona je uzdahnula i podigla raširene noge na tablu. Ulazio sam joj žestoko dok se auto ljuljao, sva sreća pa sam zbog gužve parkirao daleko od kuće gde nema uličnog svetla.

Nakon nekog vremena smo prešli pozadi. Kolenima je bila na zadnjem sedištu i stavila je ruke na naslon. Ja sam klečao na naslonu od prednjeg sedišta iza nje i ubacivao joj ga jako i brzo. Oboje smo uživali u strasnom zanosu, slušao sam njeno dahtanje koje je pratilo ritam mog ulaženja u nju.

Onda sam legao na spušteno sedište a ona se popela na mene, klečala je i nabola se na kurac, snažno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt