Svidio mi se instruktor vožnje – Ispovesti
Ispovesti

Svidio mi se instruktor vožnje

Udata sam, putujem svaki dan na posao. Muz mi obecao da ce mi kupiti kola kad polozim. I, tako počnem da polažem i postanem slaba na svog instruktora, i zbog zakazivanja casova razmenili smo brojeve.

Nazvao me par puta, svaki put sam od srece bila na sedmom nebu, od srece nisam znala sta cu i pozovem ja njega na pice da mi objasni kruzni tok. I tako mi izasli na pice, zaboravili zbog cega smo se nasli.

I tako se mi smuvamo niti znao da sam udata, niti mu bilo receno. Otisli smo njegovim kolima da mi objasni kruzni tog i tako mi zavrsimo u neku ulicu sami i onda… znate već šta se desilo.

BONUS ISPOVEST:

 

LUDEO SAM OD ZADOVOLJSTVA! Bila je već uveliko vlažna,raširio sam joj noge, naslonio na sebe…

 

Sreli smo se na netu a upoznali u gradu jedne aprilske večeri, Ona ima 30 godina, fakultetski obrazovana, zaposlena, samostalna.

Ima kratku plavu kosu, lepe plave oči, ženstveno telo sa nekoliko kg viška i izrazito belu put koja joj daje neku dodatnu lepotu. Ima posebno lepa stopala, nežna. Zove se Katarina.

Pričajući sa njom shvatio sam da nije iskusna nego da je imala dugo ednog muškarca i na kraju su raskinuli. Klasicna prica. Ona se nadala ali se razocarala onako kako to već biva.

Počeli smo našu vezu i ona je spoznavala sebe i ja sam je upoznavao i proširivao granice.

U svojoj biti je ona prava nazasita drolja, koja misli na kurac i jebačinu ali se kontroliše jer bi ludovala svaki dan. Ali u suštini je divno pervezna i seksualna na onaj najlepši način. Ima blag pogled, pomalo setan ali kada sam je dobro upoznao videh da je željna.

Veza nam je imala uspone i padove, kako to već biva kada neko udje u nešto novo posle toliko godina. Ja sam bio u svom filmu a ona u svom.

Ali mnogo smo pričali i postali bliski i shvatili koliko volim seks, i koliko se ložimo. Na početku je bila stidljiva u vezi sa svim ali na kraju se opustila jer joj godilo a u njoj ima hrabrost da uzme ono što želi. Uklopili smo se jer nisam ljubomoran i volim da eksperimentišem a ona zna da uživa i da se podaje. Kurva je to prava, ona koju samo treba redovno tucati dok god joj pička prima kurac. I to me jako loži. To sam oduvek voleo. A tek njena stopala… Mmmm… Opisaću sta smo radili poslednji put.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt