Prije sat vremena moj vjerenik me ostavio i to preko SMS poruke." – Ispovesti
Ispovesti

Prije sat vremena moj vjerenik me ostavio i to preko SMS poruke.”

“6 godina smo u vezi, i danas mi je moj vjerenik poslao poruku da ne želi više da bude sa mnom. Stvarno ne znam šta mu se desilo. Bila sam kući, očekivala njegov uobičajeni poziv, a on mi poslao poruku u kojoj kaže da više ne želi da budemo skupa.

Pozvala sam ga da mi kaže razlog, da mi objasni, a on je tada…”

Bila sam spremna, očekivala njegov poziv, a on mi poslao poruku u kojoj kaže da više ne želi da budemo skupa. Pozvala sam ga da mi kaže razlog, da mi objasni, a on je tada samo prekinuo vezu, nije mi se ni javio na moj poziv…

Drugi puta kada sam pokušala već je bio nedostupan. Isklučio mobitel ili je blokirao moj broj. Stvarno sam u šoku, preispitujem svoje ponašanje kroz proteklo vrijeme… Ne znam… Jedino može biti, ali u to ne vjerujem, nemoguće je…

BONUS:

Dosta vam je biti druga žena? Vrijeme je za konačni rez!

Suočite se s istinom

U situaciji kada ste druga žena zaista je teško sagledati stvari realno. Niz pitanja morate sami sebi postaviti. Hoće li stvarno ostaviti curu? Zašto to još nije učinio? Hoće li ostati sa ženom? U većini slučajeva frajeri žele sve što im život pruža i trudit će se da sve ostane isto. Žele i brak ili vezu i djevojku sa strane.

Otkrijte što vas zanima

Ne mora svaki trenutak biti posvećen njemu. Pronađite hobi koji će vas ispuniti. To doista može biti bilo što – slikanje, pisanje… Usredotočite se na takve aktivnosti, neka vas potpuno okupiraju. Bolje ćete iskoristiti vrijeme nego da samo razmišljate gdje je, s kim i što radi.

Stručna pomoć

Nije sramota priznati da imate problem. To što ste se našli u ljubavnom trokutu možda je znak da iza toga stoje određeni osjećaji kojih niste ni svjesni. Pronađite uzrok i riješite problem.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt