Sretna sam sa muškarcem mnogo starijim od mene, meni je.. – Ispovesti
Ispovesti

Sretna sam sa muškarcem mnogo starijim od mene, meni je..

“Sretna sam sa muškarcem mnogo starijim od mene, meni je 17 godina, a njemu 41 i prije tri godine je ostao bez supruge.

Ima kćerku i sina, oboje su stariji od mene, ali meni to ništa ne smeta. Slučajno smo se upoznali u tramvaju i od tada sam luda za njim.

Prije par dana sam odlučila da napustim srednju školu i da se udam i on se slaže i volio bi me imati za suprugu. Naravno, maloljetna sam i morala sam tražiti dopuštenje roditelja. Juče sam sve ispričala i priznala mami, a ona mi je…”

BONUS:

Što se više trudimo postići ga, to su nam manje šanse da će se orgazam dogoditi!

1. Neke žene jednostavno ne mogu doživjeti orgazam – kraj priče. Iako to mogu postići masturbacijom, neke žene imaju ogromnih problema s postizanjem orgazma onda kad su s partnerom. Osim toga, jedno je istraživanje pokazalo kako osam posto žena nikad nije doživjelo orgazam, čak ni masturbacijom.

2. Postoji još puno stvari o ovoj temi koje ne znamo, a ne pomaže ni činjenica da se one i ne istražuju u prevelikoj mjeri. Osim ako je od životne važnosti, liječnici neće uložiti previše truda u istraživanja ljudskog tijela jer smatraju da su neke stvari jednostavno važnije od drugih. Je li nama orgazam od životne važnosti? Apsolutno! Ipak, stvari se neće primijetiti dok ih ne uvjerimo da nam je stvarno potrebna čarobna krema s kojom će svaka žena garantirano svršiti tijekom seksualnog odnosa.

3. Ne, nemogućnost doživljavanja orgazma nije kraj svijeta za svaku ženu. Posebno ne za one žene koje s tim problemom žive oduvijek. Da, u seksu je moguće uživati čak i bez velikog vrhunca.

4. Velik broj žena glumi orgazam i to iz jako puno različitih razloga. Čak je 67 posto žena priznalo da je bar jednom u životu glumilo orgazam, ali to je rijetko samo jednom. Ponekad je razlog činjenica da jednostavno žele da seks završi, a ponekad ne žele povrijediti svoga partnera. Kako god bilo, čini se da se većina slaže kako je glumljenje orgazma lakše nego suočavanje s problemom.

5. Seks može biti odličan i bez orgazma. „Jednom kad se pomirite s činjenicom da se on jednostavno neće dogoditi, počnete se koncentrirati na druge stvari koje ga čine dobrim“, kaže Iva. Seks postaje dobar onda kad orgazam nije jedina relevantna stvar.Mnogi seks stručnjaci kod savjetovanja tvrde kako je orgazam ionako previše razvikana stvar. Naposljetku, on nikako nije jedina dobra stvar u seksu.

6. Vaš orgazam (ili njegov nedostatak) može biti posljednica velikog broja faktora. Razlozi mogu biti mentalni, emocionalni, čak i tjelesni problemi. Bitno je i nadodati kako činjenica ne možete postići orgazam ne znači da ga nikad nećete moći postići. Seks stručnjaci tvrde kako je jedna od najčešćih pogrešaka upravo ta da mnoge žene s tim problemom forsiraju orgazam i čine ga svojim jedinim ciljem, što najčešće dovodi do protuefekta.

7. Ako već niste, probajte istražiti svoje tijelo i masturbirati. Ako točno znate što vas uzbuđuje i što će vas dovesti do orgazma sami, onda ćete to lakše postići i s partnerom.

8. Komunikacija je ključ. Muškarci obožavaju kad im govorite što vas uzbuđuje i što da rade jer tako točno znaju kako će vas dovesti do vrhunca. Ako vam je neugodno to reći na glas, uzmite njegovu ruku i navodite ga. Većina problema u seksu prouzrokovana je nedostatkom komunikacije. Možda vaš partner nešto radi pogrešno, ali on to ne zna jer su sve njegove bivše partnerice bile odlične u glumljenju orgazma. Nemojte biti jedna od njih.

9. Lijekovi bi mogli utjecati na vaš orgazam. Ako uzimate antidepresive ili tablete protiv anksioznosti, upravo bi to mogao biti razlog vaših problema u krevetu. Iako vam pomažu s drugim problemima, ti lijekovi u velikoj mjeri utječu na vaš libido, pa, ako mislite kako problem leži upravo ovdje, pokušajte s nekim alternativnim, prirodnijim metodama.

10. Nemojte se bojati razgovarati sa seksualnim terapeutom. Poprilično je trivijalno – ako imate ozbiljnih problema sa seksom koji u potpunosti uništavaju vaš seksualni život, obratite se stručnoj osobi koja vam može ponuditi pomoć. Zato su i tamo.

11. Razgovor sa seksualnim terapeutom ne mora biti uživo. Osim što na internetu postoji niz terapija i programa koje će vam pomoći na putu prema lakšem postizanju orgazma, mnogi seksualni terapeuti svoje savjete i odgovore na pitanja dijele na svojim internetskim stranicama. Ako mislite da ste jedini koji ne možete zamisliti razgovor o svojim seksualnim problemima sa strancem oči u oči, varate se.

12. Kontrolirajte svoj orgazam – nemojte da on kontrolira vas. Orgazam nije nešto što bi se jednostavno trebalo dogoditi samo od sebe. Mnoge žene na orgazam gledaju kao na kihanje – vaše tijelo jednostavno zna što treba napraviti i to napravi bez vaše intervencije. Ne – orgazam je poput vještine. To je nešto što morate naučiti postići, vježbati i činjenica da tu vještinu još uvijek niste usavršili ne znači da ne možete i nikad nećete moći. Samo si morate dati priliku da naučite.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt