Tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje, mama se zaigrala sa ljubavnikom – Ispovesti
Ispovesti

Tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje, mama se zaigrala sa ljubavnikom

Tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje, mama se zaigrala sa ljubavnikom… Moja mama je ful riba, ima 38g. Tata ima 51 godinu i… tata mi je, ali je ružan, debeo, preko 100 kila i stvarno ne znam kako je i na koji nacin osvojio moju mamu.

Zanimljivo nikada jedno drugo nisu varali iako realno mama može imati muškarca kojeg god želi… kosa, grudi, zadnjica… ma ekstra je. Medutim, juce sam se ranije vratila iz škole, nisam imala zadnja dva casa i kada sam ušla u kucu prilicno sam se iznenadila. Iz spavace sobe mojih roditelja culi su se “cudni” zvukovi koje je proizvodila moja mama. Iznenadila sam se obzirom da je tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje.

Prišunjala sam se do vrata spavace sobe i provirila u sobu gdje sam ugledala moju mamu kako se… ono “igra” se sama sa sobom. Polako sam izašla iz kuce, nisam željela da joj kvarim ugodaj, medutim kada sam se sat vremena kasnije vratila zatekla sam je kako pije kafu sa tatinim mladim bratom koji inace živi u Becu.

Ocigledno mam nije imala srece da zapoceu igru privede kraju… ja sam je poštedila, ali tatin brat ocigledno nije. Ne znam zašto se pati, ja da sam na maminom mjestu imala bih 10 ljubavnika, jedan je život.

BONUS ISPOVEST:

PODIVLJALA SAM KAO BESNA KOBILA! Dao mi je nešto najdragocenije!

Moj muž je od samog početka našeg braka bio onaj koga mnogo mrzi da vodi ljubav.

Bez iskustva i “predznanja” o seksu, mislila sam da to tako treba – mlitavo, bez strasti, kratko, da ne traje duže od 5 minuta. I orgazam svake prestupne godine.

Ovaj moj smušeni muž nije znao ni gaće da mi skine kad smo se upoznali, posle se malo izveštio, ali to nije bilo dovoljno… jednostavno, nema ni želje ni talenta.

Jednog dana mi je stvarno prekipelo, a bogami sam mu dala kredita, dve godine da nauči nešto.

Upoznala sam jednog markantnog tipa, koji mi se svideo na prvi pogled, pa sam posle drugog viđanja sa njim odlučila da ga probam.

Pozvala sam svog zgodnog jebača. Zakazali smo susret u mom stanu. Muž mi je bio na putu, pa je sve pasalo.

Otišla sam u spavaću sobu, obukla se u spremljenu toaletu. Posle nekog vremena došao je i on.

Ušao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prošaptala da sam mu priredila iznenađenje i da jedva čekam da me uzme i iskoristi kao neku kurvu, da sam to dugo planirala i da jedva čekam da ga osetim.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt