“Djevojka je kupila vrh brda” – Ispovesti
Ispovesti

“Djevojka je kupila vrh brda”

“Moja djevojka, ima 25 godina, zove me i kaže mi da je kupila vrh brda!

Ja tek ustao, ne znam gdje sam, zbunio se, pitam je: “Kakav bre vrh brda, Jovana, šta pričaš, majke ti”? Kaže ona: “Stvarno, ne zezam se. Aj dođi po mene da odemo da vidiš”.

Ispostavi se da je kupila livadu i jedan dio šume, a to sve zauzima skoro cijeli vrh jednog brda iznad našeg grada.

Kada sam je pitao odkud to, šta će joj, kaže mi da je cijeli život sa terase stana posmatrala tu livadu i šumu i uvijek joj je bilo lepo kako je zeleno i čisto. Na moje pitanje šta planira tu, kaže baš ništa, samo da održava to da uvijek ostane zeleno i čisto, pa će za kasnije vidjeti. Vidim ja da će iz izlazaka i za*ebancije, da pređe na agrar i baštovanstvo.”

BONUS:

Ajmo, rastezanje! 5 vrućih poza za super uski osjećaj

Čelo. Legnite na leđa, stisnite čvrsto noge i podignite ih visoko u zrak. On neka klekne ispred vas i neka drži vaše noge u zraku, s jedne strane, i neka upravlja s vama kao da svira instrument. Ako slučajno nemate kondicije držati noge visoko u zraku, savijte ih u koljenima i svejedno uživajte.

Kobra. On neka legne na leđa, raširi noge i savije ih u koljenima. Vi kliznite njemu među noge oslonjeni na ruke. Ovo je zapravo varijacija u kojoj ste vi u tipično muškom položaju u misionarskoj pozi. Lagano kružite bokovima i trljajte se o njegovu pubičnu kost. Njegove pripijene noge koje dodatno pritišću vaše bokove i vaše stisnute oko njegovog penisa priuštit će vam najuži osjećaj ikad.

Duboka masaža. Ravno legnite na trbuh kao da ležite na stolu za masažu. Lagano raširite noge kako bi on mogao ući u vas straga. On neka noge drži oko vaših, a vi svoje, nakon što uđe u vas, stisnite koliko god možete. Želite li super uski osjećaj, prekrižite ih u području gležnjeva. A želite li još dodatne stimulacije, stavite ruku ispod svog klitorisa i istovremeno se dodirujte.

C-ključ. Legnite na bok, on neka legne na bok iza vas, a vaša donja noga neka bude između njegovih nogu. Neka uđe u vas straga, pritiskajući vas prema sebi za dodatnu stimulaciju. Želite li još više užitka i za sebe i za njega, omotajte lubricirani kažiprst i palac oko njegovo penisa dok penetrira u vas. Osim što je ova poza ivrsna predispozicija za maratonski seks, ostavlja vam ruke slobodne za dodatne dodire tamo gdje najviše volite.

Seksi stiskavac. Stojte nagnuti prema naprijed kao u doggy pozi, rukama se oslonite na krevet i skupite noge koliko god možete. Savijte leđa i izbacite guzu za intenzivniji osjećaj. On neka u vas penetrira straga, a kako bi i vama i njemu osjećaj bio što intenzivniji, stišćite Kegelove mišiće.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt