Bila sam mu profesorica, a onda smo se uzeli – Ispovesti
Ispovesti

Bila sam mu profesorica, a onda smo se uzeli

Bila sam mu profesorica, a onda smo se uzeli… Udata sam za muškarca od 21 godinu, a meni je 49. Naime, bila sam mu profesorica u srednjoj i upoznali smo se na maturskoj večeri, proveli noć zajedno i poslije se nalazili redovno.

Ja sam se ubrzo razvela od mog tadašnjeg supruga i počeli smo da živimo skupa, a prije godinu dana smo i našu vezu krunisali brakom. Međutim moja sreća nije potpuna jer sam juče, a dešavalo se to i ranije zatekla mog muža kako plače.

Naime njegovi roditelji me nisu prihvatili za snajku, tačnije nakon što se saznalo za nas, bukvalno su ga se odrekli. Morao je birati između mene i svojih roditelja, izabrao je mene, što mi prilično imponuje, ali sa druge strane znam kolikopati za roditeljima. Nadam se da će beba koja je na putu obzirom da sam 3 mjesec trudnoće pomiriti i smiriti strasti sviju i da ćemo ako ništa barem jedanput tjedno ručati kao prava porodica.

Mislim kada bi mi svekrva dala priliku da bi se super slagale ono tu smo po godinama ona ima 45 i trebale bi da se razumijemo, vjerujem i nadam se da hoćemo čim uzme moju bebu svoje unuče u naručje.

BONUS:

Grudi su nova guza? Zašto su opet svi toliko opsjednuti njima?

Uz pomoć grudi prodaje se sve, od automobila do telefona, od burgera do žvakaćih guma. A zašto baš ovaj dio tijela privlači toliko pažnje otkrili su znanstvenici.

1. Grudi su nova guza. Evolucijski psiholozi smatraju kako su okrugle stražnjice posljedica evolucije kod žena kojima je svrha fizički pokazati kako je žena mlada i plodna. Razlog tome je što estrogen potiče nakupljanje masnih naslaga na guzi, bokovima i bedrima. Biološki antropolog Bobbi S. Low smatra kako su stražnjice evoluirale u kontekstu ženskog oružja u borbi za pažnjom i željom za roditeljstvom te su poslužile muškarcima kao dokaz da imaju posla s poželjnom kandidatkinjom. A seksolog Alfred Kind smatra kako opsjednutost grudima u velikoj mjeri ima sličnosti s evolucijskom pozadinom stražnjice i da se sve veća pažnja grudima počela posvećivati kako su parovi sve češće počeli voditi ljubav gledajući se u oči.

2. Veza između hranjenja i povezivanja. Kada žena doji dijete, oslobađa se hormon oksitocin (hormon zaslužan za želju za maženjem), zbog čega su i majka i dijete privrženi jedno drugome te samim time razvijaju posebnu povezanost koja ih spaja zauvijek. Slična se stvar događa i tijekom igre s grudima za vrijeme seksa – oslobađa se oksitocin zahvaljujući kojemu partneri postaju sve intimniji i povezaniji.

3. Grudi će uvijek biti tu. Grudi su kod žena poprilično jedinstvene. Ljudi su jedini sisavci kod kojih grudi s pubertetom postaju razvijenije, dok je kod ostalih sisavaca to slučaj jedino u vrijeme trudnoće. Osim toga, veličina grudi varira u različitim tjednima ciklusa ovisno o proizvodnji hormona estrogena i progesterona, a mnoge žene izjavile su i kako su im grudi različitih veličina.

Da zaključimo, ne postoji odrasla žena u čijem životu grudi ne igraju važnu ulogu – one signaliziraju plodnost i pružaju utjehu i upravo ih zbog toga svi obožavaju. Samo vodite računa da koliko god vas privlačile ne buljite predugo u njih, jer to nikada nije dobro!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt