Ako sam žena, nisam robinja – Ispovesti
Ispovesti

Ako sam žena, nisam robinja

Ako sam žena, nisam robinja… Žena sam, ali mislim da smo sve žene u principu izuzetno glupe. Znam po sebi, vjerujte… Kad sam počela živeti sa mužem, koji je inače divan, pažljiv i sve to, ja sam iz nekog razloga automatski sve kućanske obaveze preuzela (kuhinja, pranje, čišćenje, ma sve…) iako oboje radimo i to u istoj firmi.

Jedno mejsec dana i onda jednog dana dok sam kuvala ručak i slagala veš shvatim da on sedi i odmara, gleda tv, a oboje i on i ja zajedno došli sa posla. Rekla sam da ja tako više ne mogu i da sam umorna, nakon čega mi je on rekao da sam sama tako odabrala i da mu nije problem da sve poslove dijelimo. Ja kuvam on pere.

Stan cistimo zajedno pa odmaramo, pa se… ? UMARAMO.

Ja sam nekako došla pameti, ali mnoge, mnoge žene nikada ne shvate da nisu robinje muškarcima i da “ženski” poslovi nisu samo ženski, već da ih mogu i MORAJU raditi i muškarci.

RAZMISLITE MALO O SVOME ŽIVOTU!

BONUS ISPOVIJEST:

Ako ne želi dijete, nije vrijedan mene… Imam 45 godina, udata sam i imam dva prekrasna sina, a nedavno sam saznala da sam trudna. SLUČAJNA TRUDNOĆA…trudnoća koja je samo mene obradovala. Muž i sinovi su od prvog dana protiv toga da rodim, ali ja baš želim bebu i mislim da bi unijela radost u naš dom.

Sinovi su već odrasli ljudi, tako da bi beba baš dobro došla, ali jučer su mi njih sva trojica rekli da mnoram abortirati!!! Muž mi jezaprijetio da ce podnijeti papire za razvod braka ako ne aboritram.

Stvarno ne mogu da vjerujem sta mi rade jer ja ne zelim da se ocistim, ali eto igleda da cu ipak na kraju morati.

U ponedjeljak idem i ne znam kako cu to podnijeti jos sam se ubijedila da je djevojcica koju oduvijek zelim da imam.

Ako bude djevojcica ja necu abortirati pa makar s ei razvela od muza, mada poslije svega sto je rekao ne vjerujem da ce nas odnos ikada vise biti isti.

Jer covjek koji ne zeli dijete sa mnom i nije toliko vrijedan moje paznje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt