Navikao sam suprugu na skupoće, ali dosta je – Ispovesti
Ispovesti

Navikao sam suprugu na skupoće, ali dosta je

Navikao sam suprugu na skupoće, ali dosta je… Supruga se buni što finansijski pomažem naše roditelje. Zarađujem dovoljno novca, u svakom smislu obezbjeđeni čak uspijem i uštedit, nemamo nikakva zaduženja. Često svojim i njenim roditeljima dam novaca jer žive od penzija koje su malo jače od prosjeka, ali opet nikakve. Ona jednostavno ne želi da njene fensi krpice koje su preskupe, trpe radi toga.

Oblačimo se daleko skuplje od prosjeka, ni to nije dosta. Nesvjesno sam je ja na to navikao, jer mi novci nikad nisu bili briga, ali sad vidim da se jako promjenila. U braku smo 3 godine, nemamo djece, svjesna nije da sam na granici da joj zatražim razvod sa takvom osobom ne želim da živim.

BONUS ISPOVIJEST:

Muz se u poslednje vreme jako cudno ponasao.U braku smo 3 godine i sve je bilo sjajno do ovog leta… Uvek je bio miran, a onda je letos postao jako nervozan bilo sta da ga upitam, izbegavao je odnose, dolazio kasnije sa posla.

Pocela sam da sumnjam da me vara, ali nista nisam nasla u njegovom telefonu, na fejsbuku, tviteru, ama igde. Rekoh sebi, mozda sam samo umislila, sve je okej. Proslo je otad neko vreme i pre dve nedelje smo nas dvoje otisli na porodicni rucak.

Related Articles

U medjuvremenu nam je nestalo pica i tata je rekao da ce on cas otici do prodavnice. Majka je bila u kuhinji i muz je rekao da ide da trazi od nje jos kolaca.Nije ga bilo sigurno par minuta i krenula sam da mu kazem da uzme i meni koji, a onda sam ga videla sa mojom majkom!

Bila sam tako ponizena.Poceli su da se izvinjavaju i rekli da afera traje jos od leta.Sada su 2 zivota unistena jer se i tata i ja razvodimo, a oni uzivaju na putovanju Evropom.Ovo nije fer.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt