OPALIO SAM JE: Obradovao sam drugarovu kevu, stara pohodnica je vrhunski obrađivala moj mali ponos – Ispovesti
Ispovesti

OPALIO SAM JE: Obradovao sam drugarovu kevu, stara pohodnica je vrhunski obrađivala moj mali ponos

Jesam li džukac? Neki će reći “nisi, ako si je opalio, razvedena je”, a neki da je krajnje džukački da karam kevu od osobe sa kojom se družim i imam zajedničke poslove. Jbga, pa ja sam prvo upoznao nju, izlazili smo, zezali se, vaćarili, ručavali i večeravali, sarađivali, pa sam onda tek kasnije, na njenu inicijativu, upoznao njenog sina i nastavili, posla radi, da radimo sve ono što sam i sa njegovom kevom, ali samo bez onog vaćarenja.

Ženu drma druga mladost: zgodna, crvenokosa, milfara prava, mada neki bi rekli i matorka, ali sigurno potajna želja mnogih muškaraca. Skoro smo se sreli u gradu i na njeno pitanje pa gde sam, odgovorio sam da ne brine jer se redovno čujem sa “malim”. Šta me briga, ja želim da se čujemo nas dvoje i vidimo. Iskusnim mamojebcima se pali lampica na prvu loptu. Poslao sam joj vacap poruku kada sam znao da nije kući i odgovor je stigao momentalno. Spremio sam se na brzaka i otišao na piće sa tom sjajnom ženom koja ima više energije i mladosti nego neke mlade devojke.

Danas joj je 47. Sedeljka je prošla protkana jakim seksualnim nabojem, znali smo šta želimo, tj. gde sve ovo vodi.

– Kada ćemo nas dvoje biti malo negde sami, a da nije kafić – upitah je.

– ‘Ajde javiću ti.

Javila mi je već isto veče. Stan od njene sestre je svako prepodne prazan, tako da joj nije bilo teško da se organizuje. Sutradan ujutro, 8:20 sati, stiže poruka:

– Izlazim sa posla u 9, dođi po mene.

Skačem iz kreveta, nisam se istuširao, a to mi je ritual. Navlačim trenerku i palim iz kuće. U kolima, kada je ušla, već počinje pipanje i ono izlizano:

– Pa gde si ti mali?

Jbte, sestra ‘ladno zna da ova dovodi jebača kući, fuj. Ako nešto cenim, cenim diskretnost. Ulazimo u stan i kreće žvalavljenje, ‘vatačin

– Idem pod tuš – rekoh.

– Hoćeš kafu?

– Jebeš kafu, hoću tebe!

Matorka je uletela za mnom u tuš kabinu i nije mi se skidala s vrata dok je drugom rukom nadrkavala ionako dignut kurac. Prvi sam čučnuo i tako joj olizao sredinu ribice, da je svršila kao luda. Otkačena žena, druga mladost je ubija.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt