Shvatio sam da niko nije toliko dobar, pa ni moji najbliži – Ispovesti
Ispovesti

Shvatio sam da niko nije toliko dobar, pa ni moji najbliži

Shvatio sam da niko nije toliko dobar, pa ni moji najbliži… Sestra me baš mnogo razočarala i nisam ni slutio da je takva osoba. Ja sam silom prilika morao otići van države, oženio sam se u Ameriku i tamo živim zadnjih 22 godine, a sestra se udala za imćnog komšiju i cijeli život uživala u svom gradu, nikada nije bila stranac kao ja.

Roditelji su živjeli sami a zadnje 2-3 godine kada su pali na postelju ona ih je služila, JER JE BLIZU. Roditelji su mi um.li u razmaku od 8 mjeseci i nakon toga kada sam prošle godine došao da dijelimo miraz dočekala me informacija da su oni “dobrovoljno” prepisali sve na nju. Imanje vrijednosti preko 40.000 eura je moja sestra dobila, a ja ništa.

Ja koji sam krv, prirodni nasljednik mojih roditelja nisam dobio ništa, a sestri i ZETU su dali sve. Nekada sam ljut i na njih, ali shvatam da nisu imali izbora i da ih je moja sestra nagovorila i natjerala na tako nešto. Tako da svi koji imate sestrice koje za koje mislite da su dobre i da mrava ne bi zgazile, čuvajte se, šta drugo da kažem.

BONUS ISPOVIJEST:

Sestra mi se mnogo promijenila od udaje… Sestra mi se bogato udala, iz ljubavi,kako ona kaže. Ja sam 4. srednje i živim jos s roditeljima, trenutno smo u fazi da štedimo novac kako bih mogla na fakultet. Stoga smo odlučili da ne kupujemo odjeću i ostale stvari pretjerano, tek koliko nam treba. Moja sestra je svaki dan u novim dizajnerskim krpicama.

Nedavno nas je zvala da si dođemo izabrati odjeću iz njenog ormara, jer mijenja svu garderobu. Čekali smo tatu da dođe s posla da možemo ici autom, a kada smo došli šokirali smo se, zatekao nas je prizor ormara punog odjećom kako gori na sred dvorišta. Bili smo izvan sebe. Princeza je mislila da nećemo doći, jer nam je trebalo 3 sata, a ona nema toliko vremena. Ne mogu vjerovati u što mi se sestra pretvorila.

Dotakla je dno dna, a misli da je na vrhu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt