Da je barem mlađi, ali on ima 60 – Ispovesti
Ispovesti

Da je barem mlađi, ali on ima 60

U školi sam doživjela veliki šok. Inače imam 16 godina i moj profesor informatike mi je rekao da ostanem poslije časa da mi nešto pokaže.

Nakon časa kada su svi izašli na svom laptopu mi je pokazao 10-ak osjetljivijih fotografija MENE. Šokirala sam se, pogotovo jer znam da se nikada nisam slikavala na taj način. Brzo sam shvatila da se radi o fotošopu, što mi je on i potvrdio, te je rekao ukoliko se idući vikend ne pojavim u njegovoj vikendici da će slike da pusti na internet.

Slike su fotošopirane, to nisam ja, ali ako ih pusti ja ću biti osramoćena za cijeli život, jer svi će da povjeruju da su prave. Ne znam šta da radim, imam cijelu sedmicu da se skontam, ono da je barem neki mlađi profesor, bilo bi mi lakše, ali čovjek ima skoro 60 godina.

BONUS ISPOVIJEST:

Nisam mogla više da gledam svoga muža. Nije imao fakultet, bio je fizikalac. Tražila sam mu mane, ponižavala ga na sve načine, odbijala ga od sebe…

Pomislila sam da mi treba neko na mom nivou. Upoznala sam jednog mladog perspektivnog dečka i sa njim započela tajnu vezu i svoj brak stavila na off. Muža sam ignorisala i pripremala se za razvod. Da stvar bude gora zaljubila sam se kao nikada pre i veza je potrajala dugo.

Međutim, sve me je sustiglo…. Čim društvo pozove ovaj odlazi van i pije bez granica do mjere da ne zna šta priča i to je postalo odvratno. Čovjek ne može piti a da se ne komira i svaki put ista priča što me umorilo. Sve češće se se setim muža koji je kakav takav uvek imao lepo ponašanje i bila sam mu preča od svega tj. rado je birao vreme sa mnom nego društvo. A alkohol da ne spominjem, opijanje mu nije trebalo jer je imao mene.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt