Ogrebala mi je auto prilikom parkiranja – Ispovesti
Ispovesti

Ogrebala mi je auto prilikom parkiranja

Ogrebala mi je auto prilikom parkiranja… Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata. Otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci, ima 23god. Rekla mi je da je prilikom parkiranja zakacila moj auto. Sisli smo ja i ona i moja supruga da pogledamo i stvarno ogrebotina na kolima. Dogovorili smo se da nadoknadi stetu kad bude mogla.

Proslo je nekih 15 dana ja sam bio kuci, zena na poslu a dete u skoli, culo se zvono, otvorio sam vrata i video komsinicu rekla je, komsija donela sam ti pare. Pozvao sam je da udje. Sedeli smo i pricali uz kaficu, pogled mi je lutao ka njoj, srce pocelo brze da lupa.

Pokusavao sam to da prikrijem i primetio sam da je ona provalila o cemu se radi i sve cesce je bacala pogled. Na kraju sam joj rekao ,izvini komsinice ne znam sta mi je. Nasmejala se i rekla mi i ja imam iste probleme samo kod mene se ne primecuje. To me je ohrabrilo ustao sam i seo pored nje na trosed, i … nismo se mogli kontrolisati.

BONUS ISPOVEST:

 

VRELO NOĆNO KUPANJE: Srušila sam se na peškir pokušavajući da povratim disanje

Već godinama letujem sama sa detetom, iako sam udata. Muž ne voli more i redovno nas same šalje na letovanje. Kao mlađa sam redovno išla na noćno kupanje, to baš volim, ali nisam to praktikovala odavno, jer je sin bio mali i nisam smela da ga ostavljam samog u apartmanu. Sve do letos. Nakon celog dana na plaži i večernje šetnje, sin i ja smo sedeli na terasi i igrali jamb, uz sokić za njega i crno vino za mene. Kada me je pobedio rekao je da ne želi više da igra, hoće da legne i čita dok ne zaspi. Ostala sam sama na terasi sa čašom vina u ruci, razmišljajući o svom prijatelju sa kojim se povremeno viđam zbog izuzetnog seksa koji upražnjavamo.

Pre odlaska na more rekao mi je da priuštim sebi noćno kupanje, znajući koliko to volim i poželeo mi avanturu. Samo sam se nasmejala i rekla mu da ima bujnu maštu, da to postoji samo u filmovima. Međutim, sedeći sada na terasi i razmišljajući o tome, shvatila sam da mi je dete dovoljno veliko da mogu da ga ostavim samog u apartmanu za toliko, a i ovako je već zaspao. Otišla sam u kupatilo, skinula šorts, majicu i donji veš, pa obukla na golo telo kratku haljinicu, prebacila peškir preko ramena i uputila se ka moru. Spustila sam se na plažu i otišla u najudaljeniji deo u odnosu na grad i šetalište, svetla jedva da su dopirala do tamo.

More je bilo izuzetno mirno, bez talasa. Malo sam oklevala gledajući oko sebe, ali kada sam se uverila da sam zaista sama jednim pokretom sam svukla haljinu i ostala potpuno gola na plaži. Osećaj je bio savršen, ta sloboda i nesputanost su me oduvek privlačili. Polako sam ušla u vodu, osećajući kako se obavija oko mog tela, savršena, slana, topla. Plivala sam dugo. Volim da plivam i volim kad nema nikog da mi smeta, samo mesec i ja. Osetivši blag umora rešila sam da izađem iz vode, noć je bila vrela i uopšte mi nije bilo hladno, iako sam bila mokra. Legla sam na peškir razmišljajući koliko mi je nedostajalo ovo noćno plivanje koje na mene utiče kao afrodizijak i osetila sam potrebu za seksom, što me je vratilo u mladost.

Spustila sam jednu ruku na grudi, a drugu između nogu, znajući da sam sama na plaži i odlučila sam da sebi priuštim još jedno zadovoljstvo. U jednom trenutku sam krajičkom oka primetila mreškanje na inače mirnoj vodi, a onda sam shvatila da zapravo nisam sama i da me neko posmatra iz plićaka. Bio je to još jedan ljubitelj noćnog kupanja ili lovac na usamljene gospođe. Videvši ga instinktivno sam skupila noge i ruke stavila na grudi. Pozdravio me je na grčkom, otpozdravila sam na engleskom, jer grčki ne govorim. Na lošem engleskom me je pitao da li bi mogao da mi se pridruži. Ćutala sam, jezik mi se vezao, a onda sam se setila svog prijatelja i njegovog predviđanja, od jedanput sam postala hrabra i samouverena i dozvolila neznancu da mi se pridruži.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt