Krenula sam na put, ali mi se desio problem – Ispovesti
Ispovesti

Krenula sam na put, ali mi se desio problem

Krenula sam na put, ali mi se desio problem… Odlučila sam posjetiti majku posle godinu dana i desilo se da mi auto stane na pola puta. Prvo sam zaustavljala ljude da mi pomognu ali niko nece da stane onda sam zvala muza da dodje po mene ali nije mogao jer je bio na sluzbenom putu, pa je došao svekar.

Pogledao je auto i rekao da je proključao. Morali smo jedno vrijeme čekati da se motor ohladi i počeli smo pričati o svemu. Međutim, nakon svega toga, ne znam ni sama, šta nam je bilo, ali završili smo zajedno.

Mogu vam reci da je svekar odlican frajer.

BONUS:

Što kada jedno od vas priželjkuje puno više seksa (nego onaj drugi)

 

Prekinite konstantu – postanite kreativniji

Ono prvo slatko razdoblje kad jedno s drugog niste mogli skinuti ruke još vam je u sjećanju. A sad znate točno koje poze ćete “odraditi”, koliko dugo će stvar trajati i tko će prvi stići do vrhunca. Nije ni čudno da jedno od vas, ili možda oboje, umirete od seksualne dosade. Pomirite se s činjenicom da predobro poznajete tijelo svog partnera (a i on vaše). Nema više prostora za otkrivanje – vrijeme je za eksperimentiranje. Proučite neke nove dosad neisprobane poze, pustite fantazije s lanca…

Budite suosjećajni, a ne zlovoljni

Povrijedit ćete osjećaje jedno drugome ako on u svakom trenutku kada mu se pruži prilika potencira seks, a vi ga odbijete. Isti je slučaj i ako ste vi ta koja želi seks a on vas odbije. Osoba koja želi seks osjećat će se odbačenom, a ona druga će biti pod pritiskom. Nijedno ne zaslužuje da se tako osjeća i morate imati razumijevanja jedno za drugo. Izađite iz spavaće sobe i budite što je moguće više otvoreni u razgovoru o tome kako se osjećate zbog partnerova ponašanja. Pokušajte zajedno pronaći rješenje. Što god učinili – dobro je, samo nemojte problem gurati pod tepih.

Jeste li spremni na kompromis?

Ako ste već započeli razgovor na temu libida, trebate formulirati bludni plan… Započnite mirovne pregovore. Saznajte odgovore na pitanja zašto on ili vi ne želite seks. Potražite način da se sretnete na pola puta. Ako se oboje potrudite, znači da vam je stalo. Navijte budilicu dva puta tjedno 30 minuta ranije i bacite se u akciju. Provedite dvije večeri tjedno kod kuće uz intimnu aktivnost koja ne mora biti povezana sa seksom. Gledajte jedno drugo dok masturbirate bez da se uključujete ili obećajte da nećete poticati seks cijelo vrijeme.

Zaboravite pravila i prisjetite se romantike

I što onda ako se ne seksate svaki dan? I koga je briga jeste li ikada isprobali više od pet poza? Zaboravite na ono što rade vaši prijatelji i ono što se događalo u vašim bivšim vezama. Ne postoji pravilo koje definira zdrav seksualni život. Osim toga nije potreban seks da biste bili bliski. Prestanite biti pod stresom koliko ste orgazama doživjeli ili niste. Opustite se zajedno u pjenušavoj kupki ili pod tušem, ležite goli ispod pokrivača ili gledajte film držeći se za ruke u potpunoj tišini. Uživajte u staroj dobroj romantici.

Kako povećati vlastiti libido

Ako smatrate da vam je libido nizak i da ga treba potaknuti, pokušajte vizualizirati svog dragog kakav je bio na početku veze. Fokusirajte se na uzbuđenje koje ste tada osjećali. Pokušajte čitati erotske knjige, pogotovo u vrijeme prije nego što dragi treba doći do vas. Analizirajte koliko spavate i pod kolikim ste stresom jer oboje može utjecati na seksualnu želju. Ako ste cijelo vrijeme nezainteresirani možda je vrijeme za razgovor s ginekologom.

Kako povećati njegov libido

Ako je njegova želja manja od vaše, pokušajte ga oraspoložiti. Razmislite o tome što ga uzbuđuje, probudite ga oralnom akcijom ili rukom u lijeno nedjeljno jutro, saznajte koje su njegove seksi fantazije jer možda neku od njih možete pretvoriti u javu, a da se i vi osjećate dobro dok je ostvarujete. Ako ništa od toga ne pali, potražite druge razloge. Možda pije previše? Droge mogu loše utjecati na libido. A moguće je da ima neki emocionalan problem koji utječe na libido. Istražite sve opcije.

Vodite rat, a ne ljubav

Da, dobro ste pročitali. Svađa je ponekad savršen način za rješavanje problema koje imate. Ako ne razgovarate o tome, ljutnja raste i ponekad to rezultira odustajanjem od seksa. Zdravo je svađati se jer komunicirate o stvarima koje inače ne spominjete, a ako dosad niste znali, seks pomirenja je prava eksplozija koja otpušta napetost i vrijedi svega što mu prethodi.

Promijenite stvari

Ako vas je strah započinjati išta jer znate da ćete biti odbijeni, izađite iz okvira spavaće sobe i radite zajedno nešto što uopće nema veze sa seksom. SPA tretman za oboje je super rješenje. Ili budite spontani i osjetite zajedno nalete adrenalina u slobodi koju pruža priroda. Otiđite na rafting. Novo okruženje i aktivnosti koje nisu uobičajene relaksirat će vas i smanjiti taj grozan pritisak koji osjećate.

Kvaliteta ispred kvantitete

Upravo je to novo seksi pravilo za vas i vašeg muškarca. Znate kako vam može biti, znate da se Zemlja itekako može tresti kad se sretnete oboje raspoloženi. Takav trenutak vrijedi čekati, a nakon njega oboje ćete biti toliko iscrpljeni i puni dojmova pa nećete imati potrebe prečesto ga ponavljati. Obećajte jedno drugom da ćete dati sto posto sebe u takvom trenutku i ako ćete se pridržavati dogovora, svaki put bit će nevjerojatno dobro. S takvim učinkom počet ćete cijeniti zabavu i intenzitet, a ne učestalost.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt