Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata, otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci, ima 23god. Rekla mi je... – Ispovesti
Ispovesti

Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata, otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci, ima 23god. Rekla mi je…

Ogrebala mi je auto prilikom parkiranja… Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata.

Otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci, ima 23god. Rekla mi je da je prilikom parkiranja zakacila moj auto. Sisli smo ja i ona i moja supruga da pogledamo i stvarno ogrebotina na kolima. Dogovorili smo se da nadoknadi stetu kad bude mogla.

Proslo je nekih 15 dana ja sam bio kuci, zena na poslu a dete u skoli, culo se zvono, otvorio sam vrata i video komsinicu rekla je, komsija donela sam ti pare. Pozvao sam je da udje. Sedeli smo i pricali uz kaficu, pogled mi je lutao ka njoj, srce pocelo brze da lupa.

Pokusavao sam to da prikrijem i primetio sam da je ona provalila o cemu se radi i sve cesce je bacala pogled. Na kraju sam joj rekao ,izvini komsinice ne znam sta mi je. Nasmejala se i rekla mi i ja imam iste probleme samo kod mene se ne primecuje. To me je ohrabrilo ustao sam i seo pored nje na trosed, i … nismo se mogli kontrolisati.


BONUS ISPOVEST:

NEMA ŠTA, ZNAO JE DA ME ODRADI: Bila sam skroz vlažna, a mali ga je uvalio na kvarno

Kada sam se nakon dočeka Nove godine na trgu vratila kući sa ćerkom i žetom, nisam mogla ni zamisliti šta će se sve desiti u narednih nekoliko sati. Nije da nije bilo hladno, a i verovatno zbog velike gužve, odlučismo da krenemo nešto ranije. Kada smo ušli, sipala sam nam svima piće i ukljucila TV. Pili smo, šalili se, smejali i ne obraćajući mnogo pažnju na program. Verovatno smo popili malo više nego što treba te su “pali” i neki malo slobodniji komentari – ali nokome nije smetalo, doček je.

Oko dva i trideset mi se prispavalo, više pod uticajem velike količine alkohola nego vremena, te sam razvukla kauč i legal dok su oni ostali na drugom da gledaju TV. San me još pošteno nije ni uhvatio kada sam začula komešanje i kikotanje. Nešto su prošaputali i ustali da priguše svetlo. Bilo mi je jasno šta se dešava, i nastavila sam da se pravim kao da spavam. Čini mi se da je mu je pušila. Nisam mogla da odolim radoznalosti, te sam se promeškoljila i okrenula na drugu stranu. Za trenutak su zastali, ali kada su videli da spavam, nastavili su kao da se ništa nije desilo, kao da nisam tu.

Malo sam pročkiljila na jedno oko, bila sam upravu – pušila mu je. Klečala je dok ju je on držao za glavu i nabijao na kurac i sve to na manje od dva metra od mene. Moram priznati, imao je jako lep komad, ne predugačak, taman kako treba, čvrst i mesnat. Čim sam to pomislila osetila sam kako mi se pica vlaži. Povukao je za glavu na gore i spustio da sedne na kauč pored mene. Počela je da se buni tiho ali joj je samo raširio noge i zario jezik dole. Nije prošlo puno do nećkanja do prigušenog stenjanja.

Posle par minuta samo ju je okrenuo i položio na stomak do mene, legao preko nje i uterao joj odjednom. Zacvilela je i počela da ga opominje kako će me probuditi, da pređu u drugu sobu, našta joj on prošaputa kako sam mrtva pijana, umorna i da spavam. Nastavi je navlačiti bez ustezanja te se krevet poče ljuljati a njena setnjanja više uopšte nisu bila tiha.

Nek uživaju, mladi su, pomislih, a i mene ja palila situacija, a onda osetih njegovu ruku na mojoj guzi. Smrad mali! Nisam znala kako da reagujem, i dok sam razmišljala, on poče da mi zadiže spavaćicu i zavlači ruke u gaćice. Odlučih da ne radim ništa, da vidim šta će se desiti. A i prijao mi je muški dodir, koji nisam osetila već duže vreme. Nastavio je da mi jebe ćerku čeprkajući mi po gaćicama i konačno je našao put do pice.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt