Mazna starleta valja se po krevetu gole gu*e – Page 3 of 3 – Ispovesti
Zanimljivosti

Mazna starleta valja se po krevetu gole gu*e

Kada sam već pomislila da ću se onesvestiti od užitka, on je odjednom ustao, opet me povukao za kosu , i nabio mi tu kurčinu u usta. Za sekund je počeo da svršava, osetila sam spermu koja mi je punila usta i grlo, curila niz bradu. Nisam želela da se branim od ovog divljačkog završetka. Udarao me je kitom po licu i ustima, nabijao mi ga u grlo, mogao je da mi uradi šta želi… Lagano mu je padao.

Bez reči je navukao svoje gaće i pantalone, iz džepa izvadio maramicu i dao mi je. Pomogao mi je da ustanem i dao mi vizit kartu! Kada je izlazio, okrenuo se, nasmešio i samo mi rekao “javi se…”

Ostala sam sama u tom smrdljivom i prljavom toaletu,kolena su mi se tresla, u ustima sam osećala ukus njegove sperme. Pokušala sam da se umijem i da nekako dovedem u red svoj izgled uz pomoć parčeta ogledala koje je tužno visilo sa zida.

Nesigurna na nogama uspela sam da obučem gaćice i hulahopke.Pica mi je bridela. Još jednom sam se pogledala u ogledalo, frizura mi je izgledala gotovo normalno, obrazi su mi goreli, još uvek nisam želela da se vratim u kupe. Izašla sam u hodnik koji je i dalje bio prazan i zapalila jednu od svojih dugačkih cigareta i pokušala da se smirim.

Nakon nekih dvadesetak minuta vratila sam se u svoj kupe, klinci su se i dalje igrali, on je nehajno čitao novine,njegovu vizit kartu sam ubacila u torbicu zajedno sa upaljačem. Do kraja puta sam izbegavala da susretnem pogled sa njegovom ženom…

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt