ISPOVEST: “Zaljubila sam se u svog ginekologa” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Zaljubila sam se u svog ginekologa”

Ginekolog ima magične ruke… Oduvek sam se pitala kako je ginekolozima kad im dodje mlada devojka i pokaze im svoj intimni deo tela.

Dok se nisam zaljubila u jednog. Otisla sam na pregled, ali moja doktorka nije radila bila je na trudnickom, kada sam usla u ordinaciju cekao me je mladic koji je tek poceo da radi, bio je jako ljubazan i jako nezan prema meni, skinula sam se i legla na sto, ali kako mi je prisao i kako sam lezala onako rasirena iz mene je pocela da curi zelja, video je to i kada je zavrsio pregled gurnuo mi je prst kako inace rade na ginekoloskom pregledu i rekao je da je sve u redu.

Ali dok je to radio ja sam pocela da se nabijam na njjegove prste i dohvatila sam ga preko stola. Ora*no me je zadovoljio, a intiman odnos smo ostavili za sledeci pregled.


BONUS ISPOVEST:

“Muž me zatekao sa njegovim drugom”

Varala sam svog muza sa nekoliko muskaraca, bila sam tako luda za intimnim odnosom da mi nije bilo vazno ko je, samo da je moj. Ma koliko god da trajalo. Nisam zelela nista sa njima. Samo jedno vece da dotaknem zvezde.

Moj muz me godinama nije dodirnuo, a kamoli vodio ljubav sa mnom, spavamo u odvojenim sobama, a ja zudim za dodirima.

Dugo sam pokusavala da ga nateram na odnos,ali nije zeleo. JEDNE VECERI KADA MU JE DOSLO DRUSTVO, JA SAM BILA JAKO UZBUDJENA I BEZ KONTROLE.

Otisla sam u toalet kako bih se zadovoljila, ali sam zaboravila da zakljucam vrata i njegov najbolji drug je usao u toalet.

Videvsi sta radim samo je zatvorio vrata i poceo je da se samozado*oljava,nista nije bilo medju nama te veceri.

Gledali smo se i zadovoljavali. Niko nista nije primetio. Nakon nekoliko dana sam mu poslala video kako se zado*oljavam i pozvala ga da dodje,jer mi je muz bio na poslovnom putu.

Dosao je, ali se muz vratio i zatekao nas zajedno.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt