“Kad tog dana nisam u zemlju propao od srama neću nikad” – Ispovesti
Ispovesti

“Kad tog dana nisam u zemlju propao od srama neću nikad”

Postao sam tarzan! Imam dve cimerke, nemamo klimu pa od velike vrućine nisam mogao da zaspim pa sam odlučio da se skinem GO i da lepo spavam.

Kad sam ustao idem ja da skuvam kafu i da vidim šta ima za doručak, javim im se lepo, one se smeškaju i čudno me gledaju, ja sve mislim možda su ušle u sobu kod mene i videle me golog.

Malo se zacrvenim kad mene pita drugarica TARZANE kad planiraš da obučeš gaće. A ja u zemlju da propadnem.


BONUS ISPOVEST:

Toliko volim kod decka sto je svestan koliko zna i koliko vredi, u cemu najbolji i sto raspolaze takvim znanjem u pogledu struke kojom se bavi da uziva postovanje i od strane mnogo starijih kolega.

Jako je ponosan i to mu tako dobro stoji. Ali me isto toliko izludjuje ponekad ta njegova neskromnost i potreba da istakne da je dobar covek, to sto hoce da dokaze svima kako je svestran, da je u svom poslu najbolji, ali da je i u drugim poslovima bolji od mnogih kojima je to osnovno zanimanje.

Cesto ga prekoravam zbog toga, da treba da pusti da njegova dela govore za njega jer ih je toliko da ne mora nikad nista da progovori i o njemu bi se i dalje mnogo pricalo. Onda shvatim da mi je ipak toliko drago sto je takav muskarac sa mnom jer da je to nesto sto mi u velikoj meri smeta verovatno da bismo odavno zavrsili.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt