OBLINE SIJEVAJU U TANGICAMA / Karleuša se sagnula u riskantnoj haljini otvorenih leđa i gotovo pokazala guzu: 'Nije ti ravna ni atomska bomba' – Ispovesti
Showbiz

OBLINE SIJEVAJU U TANGICAMA / Karleuša se sagnula u riskantnoj haljini otvorenih leđa i gotovo pokazala guzu: ‘Nije ti ravna ni atomska bomba’

Osim što je pokazala novu frizuru, pozornost su ukrale i njezine tradicionalno oskudne odjevne kombinacije

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) na Instagramu se posljednjih dana hvali fotkama iz Pariza, gdje uživa zajedno s kćerima Atinom (13) i Nikom (12).

Pritom je pokazala i novu frizuru – dugu ružičastu kosu u pletenicama, a pozornost kradu i njezine tradicionalno oskudne odjevne kombinacije.

Fanovima je posebno za oko zapela fotka na kojoj Jelena pozira na balkonu u provokativnoj haljini otvorenih leđa s prorezima nalik tangicama.

“Parizu, osvojio si me na ‘bonjour'”, poručila je pjevačica uz fotku koja je u samo nekoliko sati skupila više od 60.000 lajkova i ostavila pratitelje bez daha.

“Mislim da joj nije ravna ni atomska bomba”, “Seksi mama”, “Pa ti goriš”, “Ljepša si od Pariza”, “O Bože dragi, boginjo seksepila”, samo su neki od komentara.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt