Uvijek ću je se sjećati – Ispovesti
Ispovesti

Uvijek ću je se sjećati

Sa sedamnaest godina smo započeli vezu , sa dvadeset sam je oženio, sa dvadesettri smo dobili kćer, najljepše biće na svijetu. Imali smo fine poslove, a onda je moja supruga oboljela.

Pošto su naši roditelji bili malo ekonomski jači, dali smo otkaz i sve stvari usmjerili u Švicarsku i njeno ozdravljenje , nakon šest mjeseci borbe ona je preminula.

Ja i moja kći ostali smo sami, ona mi je danas jedino što mi je ostalo od od najvoljenije žene, iako imam dvadesetdevet godina i naravno da sam mlad, prsten još uvjek nosim na prstu, a moja kći sa mnom uči za školu, želi da postane doktor kao i njena mama.

Znam da se nikad više necu naći ženu i oženiti je, jer dok je ona pod zemljom, ja imam kome da idem..ljubavi nećeš nikada moži bit zaboravljena…

BONUS ISPOVEST:

 

BILA JE VRELA, MOKRA, IZBRIJANA MAČKICA: Vrištala je jako, štipajući me – želeo sam da je probijem od uzbuđenja!

 

Volim matorke, ne stidim se da priznam, prija mi druženje sa starijim damama. Ali, baš starijim. Još od prve jebačine sa 26 godina starijom damom one me privlače, pale. To ne znači da ne volim mlađe ili mojih godina. Putem raznih sajtova upoznao sam mnoge, imao uspeha, ali ova poslednja je nešto najluđe što mi se dogodilo i događa se, jer se i dalje tucamo.

Više od godinu dana se povremeno družimo. Na svaki moj poziv, ona je spremna. Najluđa fora je što ja i dalje ne znam kako se ona zove! Kako? Jednostavno, posle muvanja na sajtu, upoznali smo se na kafi, ali nisam čuo ime kada mi je pružala ruku, a posle mi bilo glupo da je pitam kako se zove, ali to je nebitno.

Čudno, ali, tako je. Ima 68 godina i prava je vatra u krevetu. Na prvoj kafi, pričali smo, ona nikada nije upoznala nekog putem neta, ja sam je bio vatreno krštenje. Naravno, godine se vide, nemamo ni neka slična interesovanja, ali…. Ok je protekao razgovor. Posle toga sam bio u dilemi, šta sad, da li da probam ili da odustanem.

Pošto sam radoznalog, otvorenog uma išao sam na sve ili ništa. Predložio je da uzmem stan na dan, da dođe i… Pristala je odmah, naravno, znala je šta želi. Dugo nije imala seks, videlo se, ali je bila spremna da malo unese živosti u svoj život.

Došao je taj dan, uzeo sam stan u centru grada, čekao je…Stigla je, odmah s vrata smo pošli u zagrljaj, počeli smo strasno da se ljubimo. Pošto je bila zima, imala je mnogo odeće na sebi, ali kako sam skidao jedan po jedan, osetio sam njen nemir, vatru, toplinu. Zgodna je, koliko može u tim godinama. Naravno, vide se godine, ali je bila vitka, nosila je tangice crvene, koje su me palile.

Preuzeo sam incijativu, podigao je, spustio na krevet, skinuo sve sa nje i počeo dugo da je ljubim, svaki delić dela njenog tela. Bio sam jako napaljen, kurac mi je bio spreman, ali..Nisam hteo odmah da utolim glad za njom, želeo sam da je ljubim, mazim, da je opustim, ljubio sam je dugo, pogotovo njenu izbrijanu ribicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt