Imao sam sve u životu, a sada… – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Imao sam sve u životu, a sada…

Ustao sam prišao joj sa kitom u ruci i rekao: Puši droljo hoću da ga zadovoljiš. Zbog tebe je krut. Uhvatila ga je rukom i počela drkati uživao sam kao nikad do tada uzeo fon u ruke i počeo da snimam kako puši. Rekla je da nema ništa protiv da ćemo gledati kasnije. Legao sam na leđa ona ga je gutala do kraja.

Celih 19cm joj je ulazilo u grlo. Nastavila je ga drka i spustila se na moj čmar koji je počela da liže uživao sam toliko da je malo falilo da svršim u tom trenutku. Tako napaljena rekla mi je: Nisam dolazila da bih ti ga popušila. Hoću da me jebeš i svršiš u mene.

Sela je na moj kurac rukom ga namestila u pičku i počela da se nabija. Glavu mi je spustila na vrat i počela da me liže po njemu i ljubi sto me je dodatno napalilo. U tom zanosu rekao sam joj spusti malo guzu da te tucam celom dužinom kurca. Učinila je to i napokon sam počeo da ga nabijam do kraja. Svaki ubod u pičku terao je na vrištanje, a mene na ponos jer sam zadovoljavao prvu MILF.

Toliko sam se napalio tim jebanjem da sam samo kratko rekao svršiću. Ona mi je rekla ne vadi ga iz pičke, sipaj u mene hoću spermu u njoj, gladna sam. Kita od te rečenice je počela da ispušta spermu u nju. Svršio sam mislio sam tada galon sperme. Ustala je polako sa kite dok joj se sperma slivala an butine poljubila me strašno i zahvalila se na predobrom tucanju. Zato sam i tražila mladog dečka da me puni lepo.

-Mislila sam da ću te učiti nečemu, međutim i sam si dovoljno perverzan. Navukla je tangice jer je tako isvršavana u pičku htela da ide gradom. Mene je to napalilo, ustao sam i uhvatio za ruku odvukao u wc rekao da klekne i počeo sam da pišam po njoj. Malo u usta malo po sisama.

Related Articles

Ona je prste gurala u već umazanu dlakavu pičku i ponovo doživela orgazam. Ništa nisam rekao samo sam ga istresao i otišao u krevet. Posle par minuta ušla je u sobu i zamolila je da je ispratim. Sagla se, poljubila me u glavić pa u usta i otišla.

Sa ovom predivnom ženom proveo sam godinu dana života, zahvalan sam joj za sve i ovim putem sam želeo da joj se odužim. Ovo je samo delić onoga što smo zajedno radili i prošli.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt