Imao sam sve u životu, a sada… – Ispovesti
Ispovesti

Imao sam sve u životu, a sada…

U braku smo 11 godina i imamo dva sina… mislio sam do prije par dana da sam najsretniji čovjek na planeti, ali… PROŠLE SEDMICE SAM SE RANIJE VRATIO SA POSLA I ZATEKOA MOJU SUPRUGU SA MOJIM MLAĐIM BRATOM… Od muke sam počeo da povraćam, moj brat i moja supruga u mom krevetu… odvratno…

Istog trenutka sam joj rekao da pakuje stvari i da napusti moju kuću, a ona mi je tada rekla da će povesti i sinove jer i onako DJECA NISU MOJA! Nisam mogao da vjerujem šta mi govori, želio sam da vjerujem da laže kako bi me povrijedila, ali… Reako sam joj da vodim djecu na DNK analizu, a ona mi je kroz osmijeh samo rekla BOLJE DA DAŠ MENI TE PARE… NISI OTAC! Pokupio sam klince i otišao na DNK analizu, danas sam dobio rezultate i kada sam ih pročitao tada sam shvatio da cijeli život živim u LAŽI, nekoj lažnoj sreći… 11 godina braka, 5 godina veze… 16 godina živim u laži, 16 godina mi žena zbog koje sam se sa roditeljima svađao, žena zbog koje sam sve drugove napusti, žena za koju sam bio spreman um.jeti NABIJA ROGOVE…

Ni jedan sin nije moj…
DO “JUČE” SAM IMAO SVE, DANAS… DANAS NEMAM NIŠTA Bolje da mi je Bog uzeo život nego što sam sve ovo saznao

BONUS ISPOVEST:

TANJA JE BILA POHOTNA ŽENA IZ MOJE MAŠTE: Pohotnica je želela da je poližem!

Kao i svaki dečak tad u to vreme sa 18g odina sanjao sam da ću naći savršenu stariju damu koja voli mlađeg dečka da je jebe. Čekao sam oglas na jednoj televiziji da se javi neka ozbiljna…

Sve dok jednog toplog maja nije se javila Tanja. Kulturna dama 46godina iz Bg prestavila se poslala sliku. Mom uzbuđenju nije bilo kraja umalo sam od poruka svršio u boxerice. Rekla mi je da je razvedena da traži mlađeg dečka za sex i upoznavanje da je jako perverzna što me je privuklo odmah jer sam i sam takav. Obožavam razne perverzije. To veče sam drkao na njene poruke i slike nenormalno.

Svršio sam od velike napaljenosti obilno da sam se tresao pola sata posle toga koliko mi je super bilo. Nedugo posle dopisivanja i njenog odlaska za Sloveniju ugovorili smo viđanje kod mene na Banjici. Nikad neću zaboraviti prelepu ženu koja dolazi busom obučena u farke i majicu koja je ocrtavala njene poveće sise.

Upoznali smo se i zvanično na satnici i krenuli ka stanu. Usput mi je rekla pošto sam bio u šorcu da mi se ocrtava kita. To je bilo zbog velike napaljenosti želeo sam da je jebem u prolazu zgrada. Ušli smo u stan ponudio sam je pićem pričali smo malo naravano na temu sexa šta smo probali do tada i koje fetiše imamo.

Onda je u jednom trenutku priče ustala i rekla da ide do wc-a. Ja sam sedeo izvadio kitu i poceo da ga drkam. Ona je izašla u halterima i brusu ispod sisa. Pogledala me je i rekla: Pile, dođi kod teta Tanje, ja ću ga lepo izdrkati. Imaš lepu kitu. Krenuo sam ka njoj uhvatila me za kurac i povela u sobu.

Počeli smo da se ljubimo ja sam je držao za guzu a ona mi ga je drkala lagano. Skinuo sam maju boxerice i šorc i počeo joj lizati bradavice i grickati. Videlo se da je pali jer mi ga je počela drkati baš ubrzano da sam mislio da ću da svršim.

Onda sam počeo da ližem stomak da se spuštam ka pički. Došao sam do tangica pomerio ih u stranu a ispred mene je bila neobrijana prelepa dlakava pička. Počeo sam da ližem klitoris razmakao usmine i lizao što sam bolje umeo. Počela je da mi nabija lice u nju noge je stavila preko ramena uživala je. Pička se cedila svo vreme. Uzdisala je i govorila mi- liži srce pičku, nije dugo lizana tako pohotno.Ja sam ga nadrkavao dok sam lizao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt