Uvijek sam na to gledala kao na posao – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Uvijek sam na to gledala kao na posao

Čula sam uzdahe i povike iznenađenja.
– Auuuu breeee
– Ma nemoj to da radiš, opasno je
– Lele, vidi kakve sise ima mala!
– Ma pusti sise opasan joj je otac ubiće nas

Slušala sam ih a videla im veliku želju u očima. Osmelila sam se savim pomalo iziritirana njihovim strahom
– Ili ćete da me jebete ili ću da vas prijavim za silovanje!

– Nemoj snajka da se šališ sa time ubiće nas u policiji od batina samo ako čuju takvo što

– Ili me jebite ili zatvor i batine
I smakla sam šorc sa guze i sasvim ustala. Majica mi je bila iznad krupnih sisetina koje su se klatile, vetar mi je mrsio plavu talasastu kosu a šorc mi je bio smaknut ispod dupeta pokazujući sasvim zanosne guzove i početak moje izbrijane pičkice.

– Jebaćete me u kombiju, niko neće videti, a ostali koji neće neka drže stražu.
Pogledah u jednog od smelijih Roma – Bio je mlad, mojih godina, na njegovoj trenerci ocrtavao se veliki komad kurčevine. Da se ne lažemo skoro kod svih njih.
Uzela sam ga za ruku, i pogledala u oči. Imao je lepo lice, mišićavo bronzano telo koje je mirisalo na znoj kakav nikad do tada nisam osetila. Zagrlila sam ga i poljubila jezikom pred svima.

– Auuuhhh čula sam zvuke odobravanja. Uzela sam ga za ruku i povela ka kombiju, onako gologuza njihala sam kukovima zavodeći ostale. Ušla sam na klizna vrata sa strane, bacivši na pod kombija ćebe.

Skroz sam skinula šorc i bacila ga unutra. Sela sam guzicom na ćebe a noge su mi ostale napolje. Gledala sam mog Ciganskog ljubavnika u oči dok on nije znao šta pre da gleda. I dok sam mu smačinjala trenerku, osetih kako m e je uhvatio za sisu. Udarila me struja i zatvorih oči uz neki nedefinisani uzdah.

Posle par sekundi se povratih i zgledah ispred sebe obrezani Ciganski kurac, debeo kao moja ruka, sa velikim, purpurnim glaviše. Uzevši ga u ruku osetila sam kako je vlažan, debeo i prošaran venama. Sa vrha tog obrezanog kurca slivala se tečnost za podmazivanje. Prinela sam ka svojim ustima i vrhom jezika počela da skidam kapi te tečnosti. On je uzdahnuo. Videla sam krajičkom oka kako su se svi okupili oko kombija i gledali nas iz neposredne blizine.

To kao da mi je dalo neku snagu i ja uvukoh, uz malo muke celi krupni Ciganski glavić u svoja usta. Bila su mi sasvim popunjena pulsirajućim komadom mladog Ciganskog kurca.

Raširila sam noge kako bih imala oslonac i počela glavom da mu se pokrećem napred nazad i sama sebe jebem u usta. On je samo ječao i rukama pokušavao da pohvata moje sise. Iako ne puno iskusna davala sam sve od sebe da glabam tu divnu alatku od Ciganskog palamara, u inat mom rasističkom ocu i bratu.

Čula sam uzdahe, komentare cele te grupe Cigana oko nas. Lepi mladi Ciga kome sam sisala, prosto je uživao, a u meni se stvorio taj prkos plus moja neiživljena seksualna želja.

Naglo sam prestala da mu pušim i izvadila ga iz usta.
Pogledala sam ga u oči i rekla:
– Da me sada jebeš. Naj jače što znaš.

Samo sam polegla unazad, ostavivši svoju picu na pragu vrata a noge su mi ostala van kako sam se podupirala kada sam mu pušila.

Sisetine su mi se rasule svaka na svoju stranu a pizdica slabo jebana i sasvim sluzava bila je “na izvolte”.
On je uzeo jednu moju nogu i podigao je , a pritom se pored njega iz gomile izdvojio još jedan mladi Ciga, njih dvojica su bili naj smeliji. On je uzeo moju drugu nogu i podigao je u vis,.

Gledali su me svi, a njih dvojica su se okuražili i krenuli u muški posao sa mnom…
Ležala sam u kombiju svog oca, potpuno bespomoćna i ogoljena, na milosti grupi Cigana koje su moj otac i brat ponižavali i zlostavljali.

Onaj drugi me je useo šakom za sisu, pa za drugu, unevši se u kombi sa strane preko mog tela. Noge su mi bile na ramenima onog prvom lepog mladom Roma, i u momentu kada me je drugi čvrsto držao za sisetine, osetih veliki glavić prvog na mojoj vreloj mladoj maci, pičkica bele devojke biće upravo osvojena od strane obrezanog Ciganskog kurca.
U momentu sam osetila usne i jezik ono drugog u dubini svojih usta i odlučan , muški prodor kurca u svoju nutrinu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt