Ova djevojka tvrdi kako ima velikih problema s pronalaskom partnera jer je prelijepa pa joj se muškarci boje prići – Ispovesti
Lifestyle

Ova djevojka tvrdi kako ima velikih problema s pronalaskom partnera jer je prelijepa pa joj se muškarci boje prići

Céline Centino (26) iz švicarskog Züricha ima 487.000 sljedbenika na Instagramu, ali sama je već sedam godina. Ona tvrdi kako ima velikih problema s pronalaskom partnera jer je prelijepa pa joj se muškarci boje prići.

– Dok sam vani s prijateljima, muškarci me gledaju kao da me žele pojesti, ali kad im se malo osmjehnem da ih pozovem na razgovor, nikad ne dođu. Ponekad, ako smo u klubu i imamo puno alkohola, mogli bi me pozdraviti i čavrljati, ali oni su obično toliko pijani da ih ne mogu ni gledati – ispričala je Céline.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Centino🖤 (@ccentino)

Čak i kad uspije dobiti muškarca na spoj, često su vrlo nervozni i sramežljivi, što potpuno upropaštava njihovu povezanost i razgovor.

– U početku su uvijek pomalo sramežljivi i plašljivi, ali kad krenemo pričati i oni shvate da sam draga, opuste se. Mislim da je stvarno slatko kad su isprva nervozni. Dečki uvijek kažu da imam jaku auru i da kad uđem u sobu mogu osjetiti moju prisutnost i bez da me vide – objasnila je.

Voljela bi imati dečka s kojim bi dijelila svoje slobodno vrijeme i želi ozbiljnu vezu, a tvrdi kako ima zapravo vrlo malo zahtjeva za svog muškarca. Jedino što joj je bitno je da joj je dečko viši od nje te da je može dobro nasmijati, a za ostalo tvrdi da joj je osobnost puno važnija od izgleda.

Céline nije ona koja osuđuje ljude o njihovom izgledu jer su je kao tinejdžeru mučili nasilnici zbog izgleda. Stoga se i odlučila podvrgnuti brojnim operacijama koje su je koštale više od 20 tisuća funti, odnosno oko 170 tisuća kuna.

– Prije sam bila jako nezadovoljna sobom, osjećala sam se ružno i kao da sam zarobljena u vlastitom tijelu. Počela sam vrijedno raditi kao frizerka i štedjela sav novac koji sam zaradila te si napokon priuštila prvo povećanje grudi. Sad sam tri puta povećala grudi i svakih nekoliko mjeseci dobivam filere u lice. Nakon godina maltretiranja napokon sam zadovoljna sobom i kako izgledam, imam puno prijatelja i divnu obitelj, ali voljela bih dečka s kojim bih to podijelila – ispričala je za Daily Mail.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt