Bilo joj je malo čudno kada me je ugledala – Ispovesti
Ispovesti

Bilo joj je malo čudno kada me je ugledala

Bilo joj je malo čudno kada me je ugledala… Kćerka moga kuma se ono za pare. Oni su inače siromašni, a ona izgleda kao milion dolara, i naravno unovčila je to da bi pomogla i sebi i porodici. Muško ko muško prošli vikend sam je kontaktirao, nisam se predstavio jer nisam želio da me zbog toga odbije. Nije se mnogo raspitivala ko sam, samo je tražila da joj unaprijed pošaljem dopunu od 20 eura i da napišem gdje ćemo se naći.

Baš sam se iznenadio, poslao sam joj novac, i rekao da dođe u jedna hotel nadomak grada da ću je tu čekati. Nisam želio do zadnjeg trenutka da me vidi, da ne bi odustala. Iznajmio sam sobu u hotelu i čekao je i tačno u dogovoreno vrijeme je pokucala na vrata. Kada sam otvorio vrata ugledao sam je, bila je poput boginje, lijepa dotjerana, nikada je iz te blizine i tako direktno nisam gledao.

Bilo joj je malo neprijatno kada je shvatila da sam ja njena mušterija, malo se i bojala da je neću izdati roditeljima, ali nakon par minuta i par rečenica koje smo razmijenili sve je krenulo svojim tokom. Bilo mi je ekstra, imam skoro 50 godina i bolje se nisam dugo osjećao.

BONUS:

Možda je samo zaluđen, ali doznali smo i kako to izgleda kada muškarac stvarno zavoli

Muškarci često djeluju kao komplicirana bića no, na kraju ljubavne balade, možda ih i nije toliko teško shvatiti. Kako biste bili sigurni jeste li mu baš vi u mislima i što mu se sve mota po glavi, trebate dobro čitati njegove znakove kako biste najlakše došli do formule uspjeha. Kada je zaljubljivanje frajera u pitanju, treba razlikovati tri faze razvoja njegovih emocija prema vama – zaluđenost, zaljubljenost i potpuno predavanje koje biste željeli.

Kada je zaluđen vama i vašom prisutnošću, pokazat će to dodirivanjem vlastitih usana, čestim provjeravanjem kose rukama ili eventualnim nježnim dodirama kako bi vam bio bliže. Primjetit ćete i kako je u vašoj blizini nemiran i kako se stalno vrpolji.

Zaljubljenost je lako dokazati! Duboki pogledi koje vam upućuje, kao i učestalo dodirivanje i želja za vašom pažnjom, njegovi su znakovi da vam se polako, ali sigurno predaje.

Uskoro slijedi i potpuna predaja koja najčešće uključuje aposlutno oponašanje vašeg govora tijela što znači da se ponaša poput malenog psića. Uvijek je tu negdje oko vas, dugo vas gleda i otvoreno pokazuje koliko uživa u vašem društvu, pogledima, dodirima. I sve dok ovakvo ponašanje traje, možete biti sigurni da je samo vaš!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt