Muž mi je tražio razvod braka – Ispovesti
Ispovesti

Muž mi je tražio razvod braka

Muž mi je tražio razvod braka… Jako mlada sam se udala, sa samo 19 godina i dugo nismo mogli imati djecu, bilo je do mog muža.

Na žalost morala sam na vantjelesnu oplodnju. Nakon 6 godina braka dobili smo blizance, dva sina, ali na žalost jedan sin nije baš zdrav.

Tada je za mene POČEO pakao. Moj muž koji je silno želio djecu počeo je da se čudno ponaša i prema meni i prema njima. Nije mogao da prihvati da jedan sin nije mentalno zdrav. Čak mi je par puta dok je bio pijan rekao da sam ja kriva što sam rodila “nenormalno dijete”, prigovarao mi je da sam u trudnoći radila neke stvari koje nisam smjela i da je to zbog toga.

Nakon nepunu godinu od rođenja blizanaca moj muž me je istjerao iz njegove kuće i rekao da želi da se razvede od mene. Otišla sam kod mojih i danima čekala da će da dođe po mene, da me pozove da se vratim, ali dočekala sam papire za razvod.

Od tada je prošlo 3 godine i sve mi je teže, pogotovo jer ovaj sin zahtjeva konstantnu brigu, znači 24 sata moram biti pored njega, život prolazi pored mene, a sve zbog njega, dok on sinove posjeti jednom ili dva puta u godini. Možda da je on bio sposoban i da nisam morala na ove umjetne oplodnje, možda bi sve bilo drugačije. Mnogo me boli jer on živi život punim plućima, prije 4 mjeseca se ponovo oženio… On uživa, a ja sam kažnjena… ZAŠTO BOŽE? Kao da živim u paklu.

BONUS:

Iako ju prati reputacija dosadne, frajeri obožavaju misionarsku pozu: 10 razloga zašto!

1. Ova poza uključuje dvije od njima najomiljenijih stvari na svijetu – ležanje i seks. Zapravo puuuuno ležanja, a k tome se seksaju. Dušu dalo za sve trenutke u kojima su pomalo lijeni, ali svejedno žele uživati.

2. Ova je poza toliko jednostavna da ju nikako ne može uprskati. Ne mora vas nositi, neće doći ni do čijeg lupanja glavom u uzglavlje kreveta (valjda), nije mu potrebna osobita idržljivost da stvar dovede do kraja…

3. Nedostaje li mu samopouzdanja i ne voli li dopustiti vama da vidite kako izgleda u trenutku postizanja orgazma, u ovoj se pozi vrlo lako može sakriti među vaša prsa i skriti lice. Čisto da ne vidite da izgleda kao da je upravo zagrizao limun.

4. Ima odličan pogled na sve. Na vaše lice, vaše grudi, trbuh, bokove koji se lagano u ritmu pomiču.

5. I on uživa u intimnosti koju ova poza nudi. Ovo je jedna od rijetkih poza koja omogućuje oboma da budete priljubljeni jedno uz drugo i pritom se gledate.

6. Savršena je za seks rano ujutro ili kasno navečer, kada ste već poprilično pospani i nemate energije, ali se svejedno ne želite odreći seksa.

7. U ovoj pozi vaš će pogled biti usmjeren prema gore pa nećete imati baš toliko priliku primijetiti koliko mu je soba neuredna. A primijeti li on da vam pogled kreće bježati uokolo, lako vas može početi ljubiti i potpuno vas omesti.

8. Može pokazati svoje mišićave ruke i prsa, a on jako dobro zna da je to pogled u kojem vi itekako uživate.

9. Ne dovodi sebe u opasnost da njegovi sokovi završe posvuda po njemu. Ok, vi niste toliko sigurni, ali u ovoj pozi, on definitivno je.

10. Možete omotati noge oko njega. Ovo nije neko otkriće, ali gotovo da ne znamo frajera kojemu ovo nije super seksi i koji u tome ne uživa maksimalno.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt