Rekao mi je da sam lažljivica – Ispovesti
Ispovesti

Rekao mi je da sam lažljivica

Rekao mi je da sam lažljivica… Udala sam se i moj muž mi je bio prvi. Nakon prve bračne noći me je otjerao i rekao da sam jedna lažljivica. Mnogo me je to povrijedilo jer znam da mi je on prvi i jedini muškarac. Bilo mi je teško, pogotovo jer stvarno nisam nikada nikome dala i nije mi bilo jasno.

Ujutro sam pravo otišla kod ginekologa koji me je pregledao i slobodno ću reći šokirao. Rekao mi je da sam dj.vica i da im je opna prilično čvrsta. Kada sam mu rekla svoj problem, samo se nasmijao.

BONUS:

Skloni se, Marvin Gaye, imamo novu seksi playlistu!

Ne znamo tko ovo mora čuti, ali ako još uvijek niste sjeli i složili svoju omiljenu seksi glazbenu listu, a onda ju isprobali (i vjerojatno bili gotovi prije početka trećeg hita), ne znate što ste propustili!

Glazba ne samo što poboljšava cjelokupno iskustvo već vam daje i određenu atmosferu i tempo koji ćete, svjesno ili nesvjesno, vrlo brzo početi pratiti, a ako još uvijek nemate pojma otkud početi, dopustite da vam pomognemo.

U nadi da ćemo pronaći neke nove hitove koji mogu parirati dobrim starim Marvin Gayeom ili Barry Whiteom, složili smo novu, modernu seksi playlistu kako bi unijeli malo osvježenja u nadolazeće tople ljetne noći.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt