Jedna laž nam je uništila živote – Ispovesti
Ispovesti

Jedna laž nam je uništila živote

Bila sam trudna šesti mjesec kada me je muž otjerao jer je do njega došla laž da sam na vjenčanju bila sa njegovim kumom i da čak ni dijete nije njegovo.

Ništa me nije pitao, ni jesam li ni nisam li… samo mi je rekao da se spakujem i napustim njegovu kuću i njegov život. Najgore od svega je to što je priča izmišljena, a za sve je kriva moja tadašnja svekrva. Izmislila je tu priču ne razmišljajući o posljedicama koje su i više nego katastrofalne

Nakon što me je muž otjerao uzeo je pištolj i otišao kod kuma. Sav bijesan jer ga je na taj način izdao, a znaju se od djetinjstva moj muž je ispalio dva hica i… na žalost jedna bolesna laž, jedne bolesne žene uništila je na desetine života. Kum mog muža je nakon 3 dana kome preminuo u bolnici… Njegova djeca rastu bez oca, moj sin raste bez oca… ZAŠTO? Zbog toga što nisam bila dovoljno dobra mojoj svekrvi… Prošlo je 12 godina od tada i prosto ne mogu da shvatim.

BONUS:

On obožava doggy, njoj baš i nije drag. Znamo kako ovu pozu pretvoriti u točno po vašem ukusu

Dečki vole doggy pozu jer je doslovno – životinjska. To baš i nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom. Ali, trebali bismo zato što postoji mnogo načina kako postići orgazam s ovom pozom. Predlažemo da probate neku od ove tri modificirane doggy poze dizajnirane samo za vaš užitak.

Doggy dominacija
Neka vaš partner leži na leđima, a vi ga zahvatite tako da se spustite na sve četiri gledajući prema njegovim stopalima. Oslonite se na ruke i spustite guzu tako da on može ući u vas.

Ovaj kut je super iz nekoliko razloga: prvo, zato što ste tehnički vi gore i možete kontrolirati tempo i dubinu penetracije i drugo, u savršenom ste položaju za stimuliranje G točke.

Savijte leđa i pomičite se naprijed-nazad, gore-dolje kako bi najbolje stimulirali G točku. Vaša savijena leđa i kosa koja pada po njima jako je seksi prizor za partnerove oči.

Magična vožnja na tepihu
Uzmite mali, mekani tepih (super je onaj za kupaonicu) i stavite vibrator ispor tepiha (na taj način osjećaj neće biti preintenzivan). Lezite i pozicionirajte se tako da vam vibrator nadražuje klitoris. Partner neka se smjesti iznad vas i neka lagano uđe u vas. Morat će se malo nagnuti prema vama, a što će vam pružiti nevjerojatan užitak.

Igra s koljenima
Igrajte se s premještanjem koljena. Prirodan položaj je da raširite noge kako bi on kleknuo između njih. Ali ako ih skupite zajedno, osjećaj će biti intenzivniji jer će vam vagina u tom položaju biti uža, pa će i njegov penis biti ‘deblji’.

Dobra stvar je i što možete kontrolirati dubinu penetracije; što vam je više guza u zraku, partner će penetrirati dublje. A ako vam je u bilo kojem trenutku neudobno, samo je spustite niže.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt