“Komšinica mi je pošteno platila ogrebotinu” – Ispovesti
Ispovesti

“Komšinica mi je pošteno platila ogrebotinu”

Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata. Otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci ima 23god. Rekla mi je da je prilikom parkiranja zakacila moj auto. Sisli smo ja i ona i moja supruga da pogledamo i stvarno ogrebotina na kolima. Dogovorili smo se da nadoknadi stetu kad bude mogla. Proslo je nekih 15 dana ja sam bio kuci, zena na poslu a dete u skoli, culo se zvono,otvorio sam vrata i video komsinicu rekla je,komsija donnela sam ti pare.

Pozvao sam je da udje. Bila je u trenerci i majici, na majici su se ocrtavale brad.vice. Ja sam na sebi imao bermude i maicu. Sedeli smo i pricali uz kaficu pogled mi je lutao ka njenim grudima, srce pocelo brze da lupa. Pokusavao sam to da prikrijem prekrstajuci noge i primetio sam da je ona provalila o cemu se radi i sve cesce je bacala pogled ka mojim bermudama. Na kraju sam joj rekao ,izvini komsinice ne znam sta mi je. Nasmejala se i rekla mi i ja imam iste probleme samo kod mene se ne primecuje. To be je ohrabrilo ustao sam i seo pored nje na trosed, pitao sam je mogu li da proverim tu njenu tvrdnju,rekla je da i blago rasirila noge. Osecao sam kako joj se telo trese od uzitka, naglo me je povukla i rekla zelim ga od.ozadi. Obrnula se na trosedu i istr.ila se. Pocela je da se trese znao sam da ce ubrzo zavrsiti,usporio sam malo a onda iz sve snage ga zakucavao, stenjala je i vikala tooo napuni mi ,tresla se sva. Polako sam ga izvlacio a ona je poturila ruku ispod, kad sam ga izvadio pokuljala je tecnost iz njene. Prokomentarisala je dobro si me na.unio. Obrisala se obukla, zapisala mi broj tel. I rekla dogovaramo se za dalje kad nam se ukaze prilika. Poljubila me nabrzaka i otisla.

BONUS ISPOVIJEST:

U starije vrijeme ožene jednog momka u selu al’ on bio malo priglup. Prošlo pet dana, a mlada se žali svekrvi. kako on ništa ne poduzima, još uvijek nije imao nista sa mladom.

Kaže svekrva:

Idi ti u sobu a ja ću poslati njega.

Dođe on u sobu, legne kraj mlade i ni da je dotakne.

Odjednom on nju upita:

Šta se vrtiš, jel’ trebaš nešto?
Mlada sva razočarana kaže mu:

Oraha!!!
Ode on odmah po orahe ali kad je silazio niz stepenice padne i razbije glavu.

K.rv ga oblila a on viče:

Ajme majko ja kr.vi!!!
A stara odgovara:

Neka sine kr.vi, nek je bar jedna.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt