“Uhvatio sam sa ljubavnicom” – Ispovesti
Ispovesti

“Uhvatio sam sa ljubavnicom”

Tata ima strastvenu ljubavnicu… Vratio sam se sa mora dva dana ranije nego što je trebalo, a starcima nisam javio. Kad sam prilazio kući, vidio sam da u nju ulazi nepoznata žena. Nisam joj vidio lice, na sebi je imala majicu i hlače. Znao sam da joj je moj stari otvorio vrata jer je stara bila na službenom putu. Odmah sam skontao da stari ima ljubavnicu. Nisam znao šta da radim. Prvo sam čekao deset minuta, onda sam ostavio stvari u dvorištu, polako otključao ulazna vrata i na prstima ušao. Našao sam je kako leži na bračnom krevetu mojih staraca. Na sebi je imala samo crni čipkasti grudnjak i gaćice iste boje.Grudi su joj bile premoćne. Nikad mi u životu nije brže skočio. Imala je nekih 35 godina, znači mlađa od mog starog 5 godina. Bila je izvan njegove lige, a bila je ljepša i zgodnija od moje stare. Začujem korake i sakrijem se iza zida, ali i dalje sa pogledom u otvorenu sobu. U sobu je ušao moj stari, posl’o je nju da skine i pripremi za odnos (ona je,čekajući ga,zaspala),a on se išao otuširati.

Na sebi je imao majicu i bokserice.Ušavši u sobu,skinuo je majicu i krenuo ka krevetu.Otvorila je oči,bile su lijepe i zelene. Nadvio se nad nju i počeo je ljubiti po licu,očima,nosu.A onda ju je počeo žvaljiti.Punih 5 minuta su pljuštali poljupci.Izvadio sam karinu i počeo bacati. Otkopčao joj je grudnjak,bacio ga na pod.Stisnuo joj grudi šakama jednu uz druge i stao joj ljubiti bra.avice. Kad mu je bilo dosta grudi, zveknuo joj ga je tamo dole. Tad mi se pripišalo, pa sam otišao da se pop..am kroz prozor.Čuo sam škripu kreveta i njeno glasno stenjanje.Kad sam ponovo pogledao u sobu, ona je ležala na boku, a stari ju je s leđa, udarao je veoma jako, a ona je samo stenjala. Izvadio ga je i u par mlazova joj išpricao stomak .Onda su zagrljeni zaspali. Ja sam tiho izašao iz kuće, zaključao vrata, uzeo stvari i otišao u stan moje cure. Uspio sam ju nagovoriti na odnos.

BONUS ISPOVIJEST:

Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata. Otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci ima 23god. Rekla mi je da je prilikom parkiranja zakacila moj auto. Sisli smo ja i ona i moja supruga da pogledamo i stvarno ogrebotina na kolima. Dogovorili smo se da nadoknadi stetu kad bude mogla. Proslo je nekih 15 dana ja sam bio kuci, zena na poslu a dete u skoli, culo se zvono,otvorio sam vrata i video komsinicu rekla je,komsija donnela sam ti pare.

Pozvao sam je da udje. Bila je u trenerci i majici, na majici su se ocrtavale brad.vice. Ja sam na sebi imao bermude i maicu. Sedeli smo i pricali uz kaficu pogled mi je lutao ka njenim grudima, srce pocelo brze da lupa. Pokusavao sam to da prikrijem prekrstajuci noge i primetio sam da je ona provalila o cemu se radi i sve cesce je bacala pogled ka mojim bermudama. Na kraju sam joj rekao ,izvini komsinice ne znam sta mi je. Nasmejala se i rekla mi i ja imam iste probleme samo kod mene se ne primecuje. To be je ohrabrilo ustao sam i seo pored nje na trosed, pitao sam je mogu li da proverim tu njenu tvrdnju,rekla je da i blago rasirila noge. Osecao sam kako joj se telo trese od uzitka, naglo me je povukla i rekla zelim ga od.ozadi. Obrnula se na trosedu i istr.ila se. Pocela je da se trese znao sam da ce ubrzo zavrsiti,usporio sam malo a onda iz sve snage ga zakucavao, stenjala je i vikala tooo napuni mi ,tresla se sva. Polako sam ga izvlacio a ona je poturila ruku ispod, kad sam ga izvadio pokuljala je tecnost iz njene. Prokomentarisala je dobro si me na.unio. Obrisala se obukla, zapisala mi broj tel. I rekla dogovaramo se za dalje kad nam se ukaze prilika. Poljubila me nabrzaka i otisla.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt