Sestra mi se mnogo promijenila od udaje – Ispovesti
Ispovesti

Sestra mi se mnogo promijenila od udaje

Sestra mi se mnogo promijenila od udaje… Sestra mi se bogato udala, iz ljubavi,kako ona kaže. Ja sam 4. srednje i živim jos s roditeljima, trenutno smo u fazi da štedimo novac kako bih mogla na fakultet. Stoga smo odlučili da ne kupujemo odjeću i ostale stvari pretjerano, tek koliko nam treba. Moja sestra je svaki dan u novim dizajnerskim krpicama.

Nedavno nas je zvala da si dođemo izabrati odjeću iz njenog ormara, jer mijenja svu garderobu. Čekali smo tatu da dođe s posla da možemo ici autom, a kada smo došli šokirali smo se, zatekao nas je prizor ormara punog odjećom kako gori na sred dvorišta. Bili smo izvan sebe. Princeza je mislila da nećemo doći, jer nam je trebalo 3 sata, a ona nema toliko vremena. Ne mogu vjerovati u što mi se sestra pretvorila.

Dotakla je dno dna, a misli da je na vrhu.

BONUS ISPOVIJEST:

Moram naći posao i kupiti stan… Svekrva mi brani da ukljucujem sporet, da ne bih, zaboga, trosila struju. Po čitav dan slušam svekru kako komanduje. Za vreme ručka ogovara celu familiju, pola grada, kad nešto kažem odmah nisam u pravu. Kad uključujem veš mašinu onda previše trošim praška. Kad se tuširam trošim vodu…

Juče otišla sam kod prijateljice na kafu, kad sam se vratila kuci cula sam svrkrvu kako ogovara moje roditelje. Sve sam mogla izdržati ali to nikako. Pocele smo da se svadjamo. Kada je muž čuo viku odmah je došao. Hvala bogu pa je na moju stranu. Sve sam mu rekla!

Ovako vise ne moze, necu ziveti sa svekrvom.

Odlucila sam da nadjem posao i kupimo stan. Muž se složio sa tim…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt