SAČEKUŠA U PODRUMU: Kuma je zaslužila grubo razbijanje – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

SAČEKUŠA U PODRUMU: Kuma je zaslužila grubo razbijanje

– Šta god hoćeš.

Samo se bolesno nasmejao i još vise me nabio na zid držeći me levom rukom dok je desnom zadigao moju haljinicu i naglo povukao moje tangice i svom silinom ih usekao u moju picu i guzu. Zabolelo me je toliko da sam jauknula i pokušala da ga odgurnem govoreći da me boli, a on me je samo jače stisnuo i rekao:

– Tek će da boli.

Zaslužila sam sačekušu od kuma i grubo karanje u usta. Nastavio je svom silinom da mi tangice useca u međunožje dok god nisu pukle. Naglo me je okrenuo i seo je na drvenu klupu. Pokušala sam da pobegnem ali mi je udario takvu šamarčinu a sam mislila da ću pasti. Počeo je da grize moje bradavice i da ih štipa. Posle je otkopčao pantalone i momentalno mi nabio kurčinu u usta. Bez milosti mi je divljački nabijao glavu napred-nazad, pa stao na par trenutaka, ali naravno sa kurcem u mojim ustima. Počela sam da se gušim, suze su lile niz moje lice.

Gurnuo me je dole i namestio moju picu ka sebi. U tom trenu se čuo mamin glas kako zove kuma, on je iskulirao a ja nisam imala izbora. Grubo je krenuo da me štipa po pički i razvlači mi usmine, i udara po njoj. Mislila sam da će mi krv krenuti. Plakala sam a on se malo spustio i uzeo nešto sa stare gomile. Prislonio je svoj uveliko dignut kurac na moju picu, a nešto za šta sam kasnije zaključila da je bočica nekog malog starog šampona ili tako nešto, mi prislonio na guzu. Uplašila sam se i probala da ga odgurnem, ali me je istog trena zgrabio i rukom prekrio usne i svom snagom gurnuo u mene i kurčinu i bočicu.

Bolelo me je kao ništa do tada, jecala sam i plakala dok je on i dalje nastavio da me nabija. Opet se mama čula, ali ovog puta dozivajući moje ime. Ubrzao je, cepajući moju utrobu svakim pokretom i gurao ga malo u guzu, malo u pičku. Sklonio je ruku sa mojih usta i gurnuo me na klupu ali sam ja pala jer od bola nisam mogla da sedim. Opet je krenuo da mi grize sise drkajući svoj kurac. A zatim ga opet nabio u moja usta i napunio ih spermom, koju me je naterao da popijem dok sam se ja borila za vazduh. Obrisao ga je od moju haljinu i dobacio:

– Verujem da ćeš se javiti pa da ponovimo i krenuo nazad na proslavu.

Ja sam se išunjala nedugo zatim i otrčala u sobu, umila se i presvukla. Ušla je mama i pitala gde sam i šta mi je sa haljinom. Rekla sam da sam pala i pocepala je, na svu sreću poverovala je, valjda od uzbuđenja oko proslave. A ja sam morala ostatak večeri da glumim raspoloženu ćerkicu uprkos svim bolovima, dok me je kum gledao i zadovoljno se smeškao.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt