BOLJE MAMA NEGO ĆERKA: "Vanjica je bila dobra mala, ali keva..." – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

BOLJE MAMA NEGO ĆERKA: “Vanjica je bila dobra mala, ali keva…”

– Želim da razgovaram sa tobom – rekla je ledenim glasom.

– O čemu?

– Važnim stvarima.

– U redu – rekoh sa oklevanjem.

Cerio sam se u telefonsku slušalicu zamišljajući na šta će to ličiti.

– Nema problema.

Došla je. Mirisala je na skup parfem, na seks i opasnost. Njeno se zategnuto, oštro lice činilo bogovski lepo. Stas je istakla uzanom suknjom do kolena, kurvinski dugom za te izazovne, punačke butine, skrivajući bedra, samo je dodatno izazivala. Tesna bluza, isturene sise bez brusa. Njihovo njihanje dok je prolazila pored mene, vrckanje dupeta dok je ulazila u jedinu sobicu koju je iznajmljena garsonjera imala. Onda taj pakleni pogled crnih očiju. Bio sam gotov, bio sam pečen. A znao sam zašto je tu.

– Hoću da ostaviš moju ćerku na miru – rekla je.

– Šta nudiš?

– Sebe – rekla je, bez da trepne.

Ponuda je bila prihvaćena. Oborio sam je na pod, raspomamljen kao mladi majmun. Ona je jeknula, pokušala da me odgurne i udari, a onda me ugrizla za vrat, odjednom crvena u licu. čupali smo se, hvatali i džapali. Umesto da se brani, hvatala me za kurac i ljubila usnama vrelim kao furuna. Odeća je poletela sa tela i ubrzo ostadosmo goli. Držala me za narasli kurac, stiskala ga, a ja dograbio njene mekane, pomalo ovisnute sisetine sa parom straoblanih, nabreklih bradavica, pa prosto nisam znao šta da činim sa svim ovim slatkim mesištem u rukama. Predasmo se grehu sa oduševljenjem.

Klečala je i sisala mi. Dobro je to radila, malo halapljivo. Gutala je čitavu stvar, uvlačila do krajnika, a pri korenu drkala šakom. Drugom je naizmenično stezala moja jajca i dupe, mesila guzove, titrala muda. Hteo sam odmah da poludim i svisnem u tim ustima, ali umesto toga, naterao sam je da legne na krevet, razmakne noge i divio se maljavom raspičju.

Balavio sam razdrljenu pizdu debelih, širom razmaknutih usmina. Grickao i lizao klitoris narastao do neslućenih dimenzija, štrčeći kao mali kručić iz podnožja od crevnog mesa. Kotrljao sam ga među usnama i osećao kako se Lelino telo trza, bokovi pocupkuju, čuo kako jauče i stenje u sledostrasnim naletima. Stetgnu moju glavu butinama i na tren sam pomislio da bi htela da me ubije. Oslobodivši se klinca, bacih se na njeno razbludno telo i otpočeh kopulaciju. Zabio sam se. Ona huknu, poljubi me u usta i ubaci jezik. Moj se harpun zabijao do kraja, do balčaka. Zaklao sam je koliko sam ga uterao. Počeh igru kukova, ona odgovori. Pojebasmo se mahnito i zestoko, tako da sam skakao po njoj, nalazio odraz na tim povelikim sisama, izletao i ponovo uletao celom duzinom uda u pećinu međunožja.

Nabio sam ga do kraja i sasuo svu spermu, Lela je sisala moj jezik i uzivala u načinu na koji sam joj muljao sise. Lezali smo goli i oznojani i mokri, kad ona reče:

– Moja ćerka…

– Uradiću šta si htela.

– Ne mislim na to – reče Lela.- Htela sam da kažem da Vanjica izgleda ima sluha za pronalaženje dobrih jebača.

– Na mamu – zaključih.

Ona me prihvati za kitu i poče da drka. Od tada smo redovni. Istina, pomalo mi je žao što više ne svijam Vanjicine duge noge sebi oko vrata, ne dodirujem njene čvrste sise, glatku kozu i bedra bez trunke sala. Vanjicu sam otkačio. Ali zato pod sobom redovno deljem zrelu, vatrenu ženku o kakvoj se sanjao čitavog života, ženku koja ceni moju jebačku diplomu.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt