VRELA GOSPOĐA: Stara pohodnica je vrhunski obrađivala moju alatku – Ispovesti
Ispovesti

VRELA GOSPOĐA: Stara pohodnica je vrhunski obrađivala moju alatku

Gospođa Tomić. Majka mojeg najboljeg prijatelja Robija, i milf u našem kvartu. Mogao si čuti uzdahe od svakog dečaka (i ponekog odraslog) kada je prolazila kroz susedstvo. Imala je sisurine u koje bi se mogao zaglaviti i preživeti plutajući na njima usred okeana. I vrstu usta koja su mogla progutati celu jabuku, ili, alternativno, vrstu usta u koja bi mogao istresti litru sperme i ona bi svejedno to progutala. Ukratko, bila je pravi “komad mesa”.

– O, mamice, žedan sam, daš mi malo mleka? – momci bi komentarisali pre nego bi pukli od smeha.

Međutim, niko to nije spominjao kada je Robi bio u blizini. Ne zato što je on bio velik ili impozantan, nego su prijatelji imali dovoljno poštovanja i zadržali su takve komentare za sebe.

– Stvarno ne znam o čemu pričaju, Marko – Robi bi mi rekao posle škole kada je slučajno prečuo naznake takvih razgovora. – Ona je samo moja mama.

– Pa, mislim da nisi u pravu Robi.

Bilo je teško, biti odan svom prijatelju i potajno želeti da uvalim moju kobasicu njegovoj mamici. Nisam bio bez takta kao drugi, barem ne u govoru, ali sam mislio o istim stvarima kao i oni.

– Mamice, imam noćne more. Mogu li spavati s tobom večeras? – zamišljao sam kako govorim, dok sam bio u krevetu, i natezao svoj kurac.

– Milf – rekao bih naglas u mojem krevetu uvečer, kreveljeći se svaki put kada bih čuo tu reč “milf, mlf, milf”.

Često bi dolazila na naše fudbalske utakmice, prošetala pored igrališta izazovno obučena i pozdravila nas.

– Zdravo, gospođo Tomić – odgovorili bismo pristojno kao dečaci iz osnovne škole.

Posle toga, niko se ne bi mogao koncentrisati na fudbal, osim ako bismo hteli impresionirati gospođu Tomić sa svojim driblanjem ili odbranom. U tim ranim danima, pokušavao sam biti odan Robiju, o kako sam pokušavao. Ali čak ni ja nisam bio imun na njene velike sise i oblu utegnutu guzicu.

Da ne spominjem da mi je na neki način bilo gore (ili bolje?) u odnosu na druge momke. Biti Robijev prijatelj (njegov pravi prijatelj, pre nego sam mu video mamu), dosta sam se zadržavao kod njega, što znači da sam viđao gospođu Tomić poprilično često. Nažalost nikad nisam video grudnjak kako visi u kupatilu ili gaćice ispod kreveta. Ponekad bi flertovala sa mnom, mada bih rekao da je to pre bilo zadirkivanje, verovatno da napuni svoj ego hodajuće seks boginje. Svejedno, nije me bilo briga. Momci su često znali reći da je prava šteta što gospođa Tomić nema kćerku, jer bi sigurno i ona bila prava riba. U to nema sumnje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7 8 9Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt