Mrzila sam sestru – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Mrzila sam sestru

Znao sam da će biti teško uterati ga u ovako nerazrađenu pičkicu. Posle nekog vremena jebanja prstima i uživanja u tom prelepom pogledu rekao sam joj da legne na svoje sedište a ja sam joj došao odmah između nogu i kleknuo na gazište ispred nje. Gledali smo se pravo u oči i ćutali. Niko nije ni reč progovarao. Izgledala je tako nevino i kao da je čekala ovaj trenutak ceo život. Svukao sam šorts koji mi je pao do kolena i kurac joj je bio takoreći odmah na stomaku. Pogledala ga je i kao da nije mogla da veruje da će da je taj debeli monstrum pojebe baš istog trenutka. Uzeo sam ga u ruku i počeo glavićem da joj mazim usmine i razmičem ih. Snajka je samo zabacila glavu nazad i počela da oblizuje i gricka usne. Igrao sam se tom uskom pičkicom. Trljao sam je glavićem i palio do besvesti, dok se ona uvijala u struku i nameštala i čekala prvi ubod.

Nisam želeo da je zaboli pa sam je tako dugo dugo palio i mazio joj usmine. Stisnuo sam ga preko pola i počeo polako da pritiskam glavić na tu prelepu usku rupicu a ona je počela polako da se otvara i zidovima svoje pičkice stiska moj glavić. Bila je preuska. Stisnuo sam još malo jače i glavić je polako nestao u toj ribici. Nisam ga gurao dalje nego sam ga izvadio pa opet gurnuo samo glavić da je malo priviknem na moju debelu kitu.

Sada je već bilo lakše i glavić je odmah ušao. Jebao sam je tako glavićem a ona je i dalje grickala usnice. Umirio sam se i ostavio glavić u toj prelepoj pičkici a rukama sam je uhvatio oko struka i polako nastavio da guram svoj kurac u nju. Snajka je počela da stenje i da se uvija, a ja sam onda počeo da ga vadim i opet guram kako bih joj dao što više uživanja i što više mog debelog kurca. Polako je malo po malo ušao do pola i sada sam je već lagano jebao.

Pogledala me je i kao da je želela i resto kurca u sebi. Podigla je glavu sa sedišta, nalaktila se, gledala me je pravo u oči i prišla mi i gurnula mi je jezik u usta. Bio je to jedan prelep vlažan poljubac. Jezici su nam se isprepletali i osećaj je bio neopisiv. Šapnula mi je: – Želim te celog u sebi, želim da me popuniš celu. – Polako snajka, ne želim da te zaboli, želim lagano da te popunim. – Želim te celog i to odmah.

Uhvatio sam je za dupe sa obe ruke, malo odigao sa sedišta i nasadio na kurac. Ušao joj je odjednom do kraja i osetio sam je celom težinom na svom glaviću. Osećao sam svaki milimetar njene pičkice na svom kurcu. Bila je maksimalno popunjena. Počeo sam da je jebem žešće a ona me je i dalje halapljivo ljubila i grizla moje usnice. Držao sam je rukama za to prelepo dupence i navlačio na kurac celom dužinom.

Bila je toliko uska da nisam mogao previše da izdržim. Rekao sam joj: – Svršiću, ne mogu još dugo, previše me pališ. – Nema vadi ga, pijem pilule, napuni me celu, želim da mi napuniš pičkicu tvojom toplom spermom. Počeo sam jače da je pumpam i baš jebem i razvaljujem od kurca. Ona je počela da se upreda i da zabacuje glavu unazad. Znao sam da svršava a i ja sam bio na kraju.

Muda su mi bila puna i krenulo je iz mene. Počeo sam da je punim, obalio sam je na leđa i legao preko nje i počeo divljački da se nabijam u nju. Vadio sam ga do kraja i što sam jače mogao celom dužinom se zakucavao u nju. Ona je maltene vrištala i stenjala i uzdisala. Znao sam da joj je ovo mnogo ali je na drugu stranu i uživala.

Praznio sam muda u svoju prelepu komšinicu . Nikad kraja, nikad do sada nisam duže i lepše svršavao. Kad sam ispraznio i zadnju kap iz svog glavića, podigao sam se malo sa nje i pogledao je onako razjebanu na svom sedištu. Prišao sam joj i počeo da je ljubim dok je kurac još bio u njoj i još pomalo pulsirao. Ljubili smo se tako sve dok nisam osetio da mi je kurac potpuno skuvan u toj pretoploj pičkici.

Uspravio sam se i izvadio kurac a iz nje je krenuo potok sperme. Počela je da se smeje i rekla je: – Niko me do sad nije ovako napunio, baš mi je prijalo. – Pa trudio sam se. – Baš mi prija tvoj kurac, mislila sam da neću moći da ga primim celog, ali sam ga baš poželela i potrudila se. – I ti si meni s baš prijala, nisam do sad imao ovako usku pičkicu. – Sad je imaš, možeš da je imaš kad poželš. Niko me do sad nije ovako strasno i lepo pojebao. Priznajem da me niko nije jebao većim kurcem. Bata ti ima duplo manji. Zato sam i ovoliko uska.

Ako te ja poželim prevrnuću zemlju da te primim u ovu moju malu rupicu.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt