Mrzila sam sestru – Ispovesti
Ispovesti

Mrzila sam sestru

Moja sestra se udala za momka kojeg sam odmah zavoljela. Ja sam tada imala 15 godina. Pubertet ili šta već, ali totalno sam bila zaslijepljena njegovom ljepotom. Vjerujte da sam mrzila sestru, mrzila sam je jer je sa njim. Nekada bi on, moj djever znao da se našali sa mnom, povuče me za nos, kosu uštine obraščiće i tada sam bila najsretnije, jer mi je davao svoju pažnju.

Skoro dvije godine sam tu zaljubljenost držala u sebi, a onda sam odlučila da probam da ga dobijem, makar jedanput, makar na jednu noć. Dok sam bila kod sestre iz kupatila sam ukrala jedne djevervove prljave i ponijela ih sa sobom. Sutradan sam ponovo otišla kod sestre i djevera, mislim kod djevera, jer sam znala da sestra nije kod kuće, da je na poslu i da je djever sam.

Čim sam ušla, rekla sam mu pogledaj šta si sinoć zaboravio kod mene u sobi. Bio je zbunjen, jer nije bio kod mene, a onda sam mu pokazala na mobitelu sliku njegovih gaćica na mome krevet. Šokirao se a onda sam dodala da bi sliku mogla da vidi i moja sestra, ako mi ne učini uslugu. Rekla sam mu da želim da budem sa njim.

BONUS ISPOVEST:

Pomerio mi tangice u stranu, želim da ga osetim….prevrnuću zemlju da te primim u ovu moju malu rupicu

Sreom sam svoju bivšu komšinicu na koju sam se uvek ložio. Krenula je do grada i ja sam je povezao. Uvek me je ložila.

Sela je u auto i odmah se osetila neka dobra atmosfera, odmah smo krenuli na stvar, kao da je i ona zbog toga došla.

Bilo je prelepo. Nismo ništa pričali. Rukama sam prešao malo preko butina i pomazio joj unutrašnju stranu butina. Samo je uzdahnula i opet dupetom mrdnula na mom kurcu. Rukom sam razmicao butine i uhvatio je sa prednje strane za pičkicu. Mazio sam joj pičkicu i osećao pod prstima procep u koji su upale tangice. Zeleo sam da je pojebem.

Malo sam je gurnuo napred a kroz nogavicu šortsa izvadio kurac i sada je nasadio na goli kurac. Lagano se okrenula i rekla mi: – Nisi normalan majke mi – Zašto jel’ ti ne želiš. – Želim ga više nego išta na svetu. – Ti si prva počela, pa ne bi da te razočaram. – Znala sam da ćeš da prihvatiš igru zato sam i resila da ti dam moju usku ribicu. Jednom rukom je krenula iza svojih leđa i opipala moj dignuti kurac i rekla: – Kako je velik i tvrd, nisam do sad u sebi imala toliki kurac.

Pomeri mi tangice u stranu, želim da ga osetim na ribici. To sam i uradio i sada je sedela golom pičkicom na mom kurcu. Osećaj je bio neopisiv. Mrdala je levo-desno, gore-dole. Klizila je po mojoj žili. Osećao sam da je sve vlažnija i da sve lepše klizi po kurcu. Držao sam je oko struka i gurao napred-nazad. Uživali smo oboje. Zavukao sam joj ruke ispod majice i uhvatio za sise. Bile su tako tvrde i baš su mi lepo punile šake. Mesio sam ih a ona je ritmički mrdala na mom kurcu. Imala je baš dosta užitka. Pičkica joj je klizila po mom debelom kurcu, a ja sam joj mesio sisice i uvrtao bradavice dok je ona vozila po prvi put auto i to u mom krilu. Odjednom je ukočila i skrenula u sporedni put. Skočila je sa mene i htela da pređe na svoje sedište, ali sam je ja zaustavio u tako lepom naguženom položaju. Klečala je nagužena prema svom prozoru tako da joj je dupe bilo okrenuto prema meni.

Kako je suknjica bila kratka, u tom položaju su joj se odmah videle tangice koje su otkrivale pola njene prelepe obrijane pičkice. Rekao sam joj da se ne pomera i odmah sam krenuo na posao. Prstom sam joj prelazio preko procepa i mazio tu prelepu pičkicu. Bila je sva mokra. Dok sam joj dražio usmine gaćice su joj se skroz uvukle u pičkicu i bile su natopljene picinim sokovima. Pomerio sam ih u stranu i ispred nosa mi je bila najlepša pička na svetu. Mala izbrijana ružičasta pičkica. Prešao sam prstom opet preko procepa i počeo polako da guram prstić u nju. Snajka se samo protresla i video sam sa je rešila da bude pojebana. Bila je stvarno uska. Nisam verovao da je imala toliko malu i usku pičkicu kao što je rekla. Gurao sam prst u nju a ona je sve više stenjala i upredala dupetom. Probao sam i drugi prst ali je jedva ušao. Morao sam da je pripremim za moj debeli kurac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt