Postavio sam skrivenu kameru u kuću – Ispovesti
Ispovesti

Postavio sam skrivenu kameru u kuću

Postavio sam skrivenu kameru u kuću… Saznam da me žena vara i stavim skrivene kamere u sobi. Na snimcima je na gomili sa drugim dok sam ja na poslu. Fino uklonim kamere i dupliram snimke. Ženi ništa ne kažem i pravim se da ne znam.

Pošaljem snimke (bez povratne adrese) njenim roditeljima, njenom bratu, ujaku, njenoj firmi, njenim drugaricama (2 su samo bobile snimak jer nisam znao gdje ostale 3 žive) a zadnji snimak sam poslao sebi. Kada je stigao ja sam se pravio da ne znam šta je i ja i žena smo zajedno stavili CD u laptop da gledamo, zatim sam glumio šok i paniku dok se ona trudila da ugasi klip.

Odmah je počela da vrišti i da plače. Misli da je to njen lj.bavnik uradio.

BONUS ISPOVEST:

TROJKA IZNENAĐENJA: Nisam znao koju ću pre, banja je grmela dok sam ih razvaljivao po sobi…

Related Articles

Anita i ja smo se mnogo jako skapirali na seksualnom nivou i po ceo dan smo žudeli da se krešemo što više, gde god, kad god…

Odogovarali smo jedno drugom. Oboje smo bili sportisti, ona se skoro razvela, a ja sam u tom momentu bio bez devojke. Bila je nešto starija od mene, izgledala je vrhunski, prava milfara u treningu i sa nenormalnom kondicijom za primanje kite u svakoj prilici. Čuvali smo našu vezu u tajnosti, uglavnom sam joj visio na gajbi po ceo dan i testirao izdržljivost i moju i njenu.

Jedan vikend smo izašli do susednog mesta, odlučili smo da malo promenimo okolinu jer nam je malo dosadila njena spavaća soba. Ona je taman bila na godišnjem odmoru, pa smo se zaputili u banju kod njene drugarice. Prvo veče kad smo stigli, odmah smo se dohvatili i rasturili celu spavaću sobicu. Dok sam je tucao uz ormar, stara drvena kutija je škripala i čuli smo neke od ukućana kako nam udaraju u zid. Nije nas to zanimalo. Kad sam čuo da lupaju u zid, zaleteo sam se još jače, a ona je stenjala kao nikad. Bili smo jako bezobrazni.

Ujutru kad smo otišli u zajedničku dnevnu sobu, bilo je malo neprijatno. Ostali ukućani su nas gledali popreko, svi sem njene drugarice. U jednom momentu, ona nas je sa širokim osmehom i zadirkujućim glasom pitala šta smo to radili sinoć. Znala je ona jako dobro šta smo radili. Koleginica i ja smo se nasmejali i pitali je da li smo joj smetali. Ona je rekla da je baš bilo naprotiv i da joj je jako prijalo dok je slušala kako se krešemo. Rekla je i da dugo nije tako uživala dok je sedala na dildo.

Koleginica i ja smo znali šta nam je činiti, Anita je bila otvorena za trojku, pričala mi je kako je ranije volela da se mazi sa drugaricama, a i još ponešto. Bio sam van sebe od sreće, kuća je bila prazna, znali smo svi da je pravi momenat da odemo u spavaću, skinemo se i radimo šta nam je volja. To smo i uradili. Odmah smo se zaputili gore. Anitina drugarica je bila u šorčiću i kratkoj majici koja joj je otkrivala pirsing na pupku. Jako mi se sviđalo to, hteo sam da mi sedne na jezik i da je oližem.

Smestile su me na krevet, brzo se skinule i svukle mi šorc. Izleteo mi je tvrd kurac i prijao mi je njihov gladan pogled u kom se videlo koliko jedva čekaju da ga stave u usta. Anita je prva počela da mi ga podmazuje jezikom, prelazila je preko glavića, a njena drugarica se odmah bacila jezikom na moja jaja. Osećao sam dva jezika na kurcu kako ga ližu i plakalo mi se od sreće. Anita je htela da oseti drugaricu, pa su počele da se ljube preko mog glavića. Odlepio sam od uzbuđenja. Sa mog glavića, prešle su jedna na drugu, ponela ih je strast i smestile su se u 69 pozu. Sofija, Anitina drugarica, izbacila je svoje savršeno mesnato dupe preko Anitine face. Čim sam video kako je nagužena hteo sam da joj ga strpam do kraja u bulju.

Rekao sam Aniti da joj oliže čmar, pa sam krenuo da joj ga guram lagano, dok joj je Anita sisala klitoris. Sofija je stenjala i svršavala, a jako me je uzbudilo kad je zavrištala u momentu kad sam joj stavio ceo kurac u dupe. Prcao sam Sofiju iz sve snage, a Anita se namestila Sofiji na jezik. Ne prestajem da trpam Sofiju, trnci me hvataju koliko sam blizu da joj napunim čmarić, pogotovo dok gledam Anitine raširene noge i Sofijinu glavu među njima. Bilo nam je vrhunski. Nisam još hteo da svršim, a nisam ga još ni stavio u Anitu, pa sam prešao na nju. Sofija joj je sela na facu, a ja sam ga stavio u Anitu i prcao je, gledajući kako joj se čvrste sisice drmaju u ritmu kresanja. Počeo sam da se ljubim sa Sofijom, a ona je počela da mi mazi bradavice. To je bilo to, nisam više mogao da izdržim, ispraznio sam cela jaja u Anitu…

Posle je usledio pravi šou, dok je Anita cedila moju spermu Sofiji u usta. Ležao sam i gledao ih dok se ljube musave od moje sperme, to je bio možda i najbolji odmor u mom životu…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt