Zvala sam u pomoć njegovog brata – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Zvala sam u pomoć njegovog brata

Prodavačica mi je krenula objašnjavati da lutku jebem s kondomom kako ne bi stalno morao rupe prati od sperme, kako je materijal izuzetno kvalitetan što je pokazala uvlačeći dva prsta u otvor koji je označavao pičku. Njeni prsti su celi ušli u veštačku pičku i, simulirajući jebanje, objašnjavala mi da se i drugi otvor tako ponaša. Kada sam je pitao koja je dubina lutkine pičke, reče oko 20cm i dohvati jedan vibrator pa ga strpa celog u veštačku pičku.

”Eto, vidite da je ceo vibrator stao unutra, proizvođači su vodili računa da pička odgovara svakom kurcu. Možete je jebati i zguza, tad vam se lepo nudi i analni otvor, a i usta su dovoljno duboka ako volite oralni sex.”Devojka je to toliko profesionalno objašnjavala da nikako nisam mogao doći do reči da joj kažem kako mi je kurac 23cm i poprilično debeo i da bi voleo da mi ipak ceo uđe unutra. Kad sam joj to napokon saopštio, ostala je bez reči, ali se brzo snašla i rekla:

”Znam, gospodine da mnogi muškarci pate od veličine i da veličina kurca retko prelazi 20cm što su proizvođači imali u vidu. U svakom slučaju, iza paravana možete slobodno isprobati lutku, pa sami procenite da li ćete je kupiti.

”Uzeo sam lutku i krenuo iza paravana. Spustio sam pantalone do kolena, namestio lutku na leđa i krenuo da ga drkam da bi ga podigao. Uspeo sam nekako da ga dignem do poluerekcije i kad sam tako hteo da je jebem, setio sam se da je moram jebati s kondomom, a nisam imao nijedan. Nekako, u tom momentu me je prodavačica upitala da li se snalazim, a ja joj odgovorih da mi treba pomoć, jer nemam kondom.

Pojavila se brzo, noseći u ruci kondom, pomerila malo paravan da mi ga da. To pomeranje paravana je bilo dovoljno da vidi moj kurac koji je i tako polunabrekao izgledao moćno. Njen ljubazni osmeh je prerastao u grimasu zaprepaštenja, oči su joj širom gledale u moj kurac i tek nakon par trenutaka je uspela reći:”Pa vi stvarno imate ogroman kurac! Mislila sam da me folirate, jer to rade mnoge moje mušterije.”

“Problem je što na ovu plastiku i gumu ne mogu postići punu erekciju, pa ni jebanje lutke neće biti baš bajno”, rekoh, pokazujući joj kurac u poluerekciji.”Kako mogu da vam pomognem da biste isprobali lutku u fulu?” Rekoh da mi je neugodno da tražim takvu pomoć, ali da bi mi njena pomoć bilo koje vrste dobrodošla. Predlagala mi je da mi pokaže sise i da ih mazi dok mi se skroz ne digne ili da podigne suknju i malo drka svoju pičku usput mi govoreći da je sveže depilirana. Pošto sam blago vrteo glavom, predloži da ga ona drka sve dok ne bude u punoj veličini, a video sam da se i njoj najviše sviđa ta ideja.

Kada sam klimnuo glavom u znak odobravanja ušla je iza paravana, kleknula ispred mene i uzela kurac u ruke. Blago je krenula da ga drka iako je on od prethodne priče već bio u punoj erekciju, ali sam je pustio da malo uživa, a i meni je ženska ruka nakon dugo vremena prijala. Kožicu je povukla skroz sa glavića, posmatrala ga i sve više primicala glavu, njenu neodlučnost sam prekinuo tako što sam je povukao bliže nudeći joj kurac. Prvo ga je obliznula jezikom, a tek onda stavila u usta, ali tako da ga je pušila gornjom usnom i jezikom s donje strane. Nakon par minuta je otvorila kondom, raširila ga i stavila preko glavića, pa opet ustima navlačila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt