Zvala sam u pomoć njegovog brata – Ispovesti
Ispovesti

Zvala sam u pomoć njegovog brata

Zvala sam u pomoć njegovog brata… Moj muz je pravi dzentlmen, postuje me, voli me, zaljubljen je u mene, svidjam mu se, ispunjava mi zelje, ma predobar je pokazuje mi to stalno, drzi me kao kap vode na dlanu, ali ja, ja sam toliko luda za njegovim bratom i zaljubljena u njega da sam ga za slavi gazila ispod stola.

Kada su se gosti razišli, muž je otišao da spava zbog posla pomogao mi njegov brat da rasklonim lom sa stola malo smo pili vino i zezali i bilo je pitanje ko će odneti pečenje sa stola dole u podrumu. Posto je snazan zamolila sam ga da ponese pecenje ja sam mu otvarala vrata da moze da prodje, kada smo stigli dole u podrum pohvatali smo se i zavrsila sam na sto gde stoji pecenje.

BONUS ISPOVEST:

SAMO SE NAGUZILA I SPUSTILA GAĆICE: Njene sise su se njihale u ritmu nabijanja, pa sam ih obuhvatio šakama i mesio

Život u malom mestu nije pružao nikakvu zabavu, pogotovo ne zimi kada mrak brzo padne. Sve se s vodilo na jednu jedinu kafanu koje mi je bio pun kurac, jer su gosti uglavnom bili isti i to uglavnom muškarci. To malo devojaka što je bilo u selu je bilo nedodirljivo po pitanju neobaveznog jebanja, a još sam bio mlad da bi se ženio i tako obezbedio pičke za konstantno jebanje.

Zato su mi preostaje dve mogućnosti;ili da jebem kurve ili da ga drkam. Pretpostavljate da mi je druga varijanta bila jeftinija i pristupačnija, pa sam ga nekad drkao i 5-6 puta zamišljajući da jebem neku devojku iz sela, jer mi je to bilo realnije nego da maštam o nekoj porno glumici. Na drkanje sam se navikao već od mlađih dana kada smo mi klinci zajedno drkali na pecanju gde nas niko nije mogao videti.

Tada smo se takmičili ko će više da dobaci sa mlazom sperme i ja sam tu redovno pobeđivao. To sam pripisivao veličini kurca, jer mi je još rano kurac narastao do 23 cm, a bio je i poprilično debeo. I ostali drugari su imali solidne kurčeve, ali niko kao ja. Kasnije sam saznao da izbacivanje sperme zavisi od karličnih mišića, a ne od dužine kurca. Svejedno, ja sam bio ponosan na svoj kurac, a po selu je kružila priča da mi je kurac najveći, pa su me udane žene gledale pohotno, a neudane devojke sa podrugljivim osmehom.

U svakom slučaju, meni je jebanje i pička bila preko potrebna, a nje na vidiku nigde. Čak nisam imao ni kablovski tv, nego sam drkao gledajući klipove na telefonu.Drkajući,jednog dana, na neki video klip iskočila mi je reklama jednog sex shop da imaju na akciji lutke za sex i mali video klip je objašnjavao kako se to koristi. Odlučio sam da, prvom prilikom, posetim taj sex shop, da napokon prestanem drkati, jer je i lutka za jebanje bolja od suvog drkanja.

Prilika mi se ukazala tek za nekih mesec dana kada sam morao do grada i trebalo mi je pola sata da pronađem taj sex shop. Prvi problem je bio što nikad u životu nisam bio u sex shopu, a pogotovo nisam u njemu nešto kupovao. Drugi problem je bio što je sex shop bio na tako prometnom mestu da sam imao osećaj kako svi čekaju da vide ko će unutra ući.Obilazio sam oko sex shopa kao mačak oko vruće kaše, čekajući da budem siguran kako unutra nema više mušterija. Taman se odlučim da krenem kad neko najnormalnije uđe i poremeti mi moju hrabrost. Na kraju sam par puta dobro udahnuo i ušao.Šok! U sex shopu radi devojka.

Moja hrabrost je spala na nulu iako je devojka bila izuzetno ljubazna i nasmejana. Imala je oko 30-ak godina, plavu kratku kosu, lepe bujne grudi i skladu guzu. Bila je u majici žute boje i suknji malo iznad kolena, pa su se videle i lepo građene noge. U samom uglu radnje bila je ta famozna lutka, već naduvana sa ogromnim sisama i u nekim crvenim gaćicama, verovatno da se pička ne bi videla.

Toliko me je bilo sramota da sam mucajući tražio nešto sasvim deseto, na kraju kupio neku zezalicu i izjurio iz radnje. Međutim, želja za jebanjem lutke je bila jača, a i razmišljao sam da ako je već prodaju onda je neko i kupuje, pa ću i ja biti jedan od tih. Opet sam skupio hrabrost i ušao u radnju, ovaj put direktno tražeći lutku na naduvavanje. Devojka mi je najnormalnije pokazala lutku, čak joj skinula gaćice da mi pokaže pičku i guzu. Bile su to dve okrugle rupe s tim da je pička imala nekakvu imitacija dlačica.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt