“Ja i kum smo strastveni ribari i često idemo na rijeku” – Ispovesti
Ispovesti

“Ja i kum smo strastveni ribari i često idemo na rijeku”

“Ja i kum smo strastveni ribari i često idemo na rijeku. Za vikend sam u 6 sati ujutro bio pred njegovom kućom, a on mi je rekao da prvo uđem i da popijemo kafu.

Kada sam ušao upozorio me da budem tih jer njegova žena, MOJA KUMA spava u dnevnom boravku. Kada smo ušli u sobu prvo sam bacio pogled na sećiju na kojoj je kuma spavala.Ostao sam očaran kako dobro izgleda i to bez šminke.

Ubrzo je kum otišao do wc-a da se spremi, a ja sam ostao sam u dnevnoj. Đavo mi nije dao mira i odmah sam ustao, ne čekajući ni jedne sekunde i prišao joj. Došao sam samo da udahnem njen miris, a onda sam pretrnuo od straha, onako u polu snu je rekla, NEMOJ SAD, PUSTI ME DA SE ODMORIM…

Na dva koraka sam izletio iz kuće. Nikada nisam imao misli da budem sa mojom kumom, ali ovo me je totalno uništilo, evo 3-4 dana samo o njoj razmišljam, čim zažmirim njeno lice je preda mnom, ne znam šta da radim.”

BONUS ISPOVEST:

 

ZADOVOLJIO JE SVE MOJE POTREBE: Napunio me je, a posle četiri sata i dalje sam stenjala JOŠ!

 

Dugo vremena nisam imala dobar seks. Uglavnom je bio samo odrađivanje bez posebnog užitka. Odlučila sam da udovoljim svojim potrebama i potražim muškarca koji će me potpuno zadovoljiti i izjebati tako da nadoknadim sve loše momente. Prvo što mi je palo na pamet je bilo da odem na neki od sajtova i tamo potražim nekog ko želi isto što i ja. Naravno, to sam i uradila. Posle kraćeg pregleda profila pronašla sam muškarca koji je napisao „ja želim samo dobar, ali samo dobar seks sa damom istih želja“.

Bila sam malo sumnjičava jer znam da svako želi dobar seks, ali malo ko ume da ga priušti. No, dok ne proverim neću znati da li je dotični muškarac zaista baš taj koji će mi pružiti potpuno zadovoljstvo ili ne.

Kontaktirala sam ga i posle solidnog broja poruka dogovorili smo se oko vremena i mesta upoznavanja. Rekao je da dolazi po mene iste večeri oko 22h autom i da idemo na piće, a dalje šta bude biće.

Spremala sam se prilično dugo iako to kod mene traje uglavnom kratko. Razmišljala sam koji bi veš mogao da ga najviše napali. Pred ogledalom sam isprobavala da li mi bolje stoje tangice ili mini bokserice. Zaključila sam da mi u boksericama guza izgleda dosta izazovnije i obukla njih. Preko obukala farmerice i gore pamučnu majcu, ali bez brusa. Znam da imam jako lepe bradavice i ako se napalim, ispod pamučne majce biće više nego uočljive što mi i jeste bio cilj. Možda sam bila preopterećena više time kako ću što izazovnije izgledati zaboravljajući da se privlačnost nalazi negde u vazduhu i ili postoji ili je uopšte nema.

Došlo je tih 22 h i zaista čula sam zvuk auta ispred svoje kuće. Izašla sam iz dvorišta, prišla autu, otvorila vrata, pružila ruku i pozdravila se. Bio je to lep prizor za moje oči, zgodan muškarac kratke crne kose pomalo nezainteresovanog ponašanja. U prvi mah pomislih da sam sve promašila i da od dobrog seksa nema ničeg.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt