Moje ime je Danica, živim u jednom manjem mjestu jako blizu Banja Luke. Imam 42 godine iako jako fino izgledam i mnogi mi ne bi dali preko 30 godina. – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Moje ime je Danica, živim u jednom manjem mjestu jako blizu Banja Luke. Imam 42 godine iako jako fino izgledam i mnogi mi ne bi dali preko 30 godina.

– Ne boj se, on je tu zbog tebe i samo je tvoj ali ako to želiš…

Nisam se povukla nego sam ga stisnula oko glavića i počela da istražujem njegov kurca. Bio je veličanstven i tako lep kao da je vladar celog sveta, moram da priznam da za moj prvi susret sa njim nisam očekivala ovako veličanstven alat.

On je mojom rukom upravljao po svom kurcu povlačeći je gore pa dole i to sve jače i brže a mene je to palilo, sve više, toliko da sam osetila da mi se pička navlažila i da sam spremna na onaj čin koji me toliko plašio. Polako mi je stavio prst u pičku i lagano gurao sve dublje. I dok sam ja stenjala sve jače, on je dodao još jedan prst i onda je prošaputao:

Lagano mi je raširio noge i pazeći da me ne povredi stavio kurac u moju pičku te gurajući ga milimetar po milimetar pratio moje reakcije a ja jedva da sam mogla da se suzdržim. Stenjala sam jako što od straha što od uzbuđenja.

Kada je video da se opuštam gurao ga je sve dublje dok nisam osetila laganu bol i onda je sve to preraslo u veliki ugođsj. Do sad za mene je to bila nepoznanica, ali ako je ovako dobar svaki put, pitala sam se što sam toliko čekala. Marko je postao sve žešći i sve jače mi je zadavao udarce u pičku dok nisam osetila kako mi telo drhti i onda sam osetila kao neki grč i talas uzbuđenja a iz mojih usta se oteo veliki uzdah.

Imala sam osećaj kao da lebdim a onda je i on krenuo da svršava i njegova sprema se prolila po mojoj utrobi onako vrela. Trenutak posle, ležali smo zagrljeni i smešili se oboje. Za mene je to bio doživljaj nakon kojeg sam počela napokon da živim punim plućima.

Ja i Marko smo ostali dugo zajedno, a on me naučio mnogim tehnikama u seksu, sa kojim sam se prvi put susrela ali brzo svladala. Naš ljubavni život bio je kao iz bajke i voleli smo se neizmerno svakim danom sve više, a do kad će ta ljubav trajati, zna sudbina koja ga je dovela meni i hvala joj na tome.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt