NAJLJEPŠA DAMA IZ OKTAGONA PROGOVORILA: BILA SAM ŽRTVA GRUPNOG SILOVANJA, NISAM MOGLA DA SE ODBRANIM – Ispovesti
Showbiz

NAJLJEPŠA DAMA IZ OKTAGONA PROGOVORILA: BILA SAM ŽRTVA GRUPNOG SILOVANJA, NISAM MOGLA DA SE ODBRANIM

Iako nije uspjela da stekne slavu u MMA oktagonu i napravi veću karijeru, prijelepa Paige van Zant nije poznata samo ljubiteljima borilačkih sportova, već i široj javnosti.

Popularnost je stekla kulinarskom rilajiliti programu i seriji “Ples sa zvijezdama”, ali i na društvenim mrežama, pošto je na Instagramu prati skoro pola miliona ljudi.

Zbog odličnog izgleda često dobija pozitivne komentare i pohvale na račun istog, važi za najljepšu damu borlačkih sportova, a sada je javnosta upoznata i s njenom tragičnom životnom pričom.

Naime, Page je bila žrtva grupnog silovanja i zlostavljanja, navodi Blic.rs.

Ona je imala sretno djetinjstvo u Dejtonu, sve do 14 godina i polaska u srednju školu, kada su joj na jednoj zabavi vršnjaci nešto sipali u piće i silovali. O svemu tome, ona je pisala u autobiografiji.

Probala sam da se odbranim, ali nisam mogla da se pomjerim. Bila sam zakucana, svjesna, ali nepokretna. Sve vrijeme sam znala šta se događa, ali nisam mogla ništa da uradim, nisam mogla da se borim, samo da čekam da se što prije završi, napisala je ona u knjizi “Rise: Surviving the Fight of My Life”.

Tu nije bio kraj, brzo se školom pročuo loš glas o njoj, svuda su je pratili negativni komentari, zbog kojih, u jedom momentu pomišljala i da sebi oduzme život.

Nisam vidjela izlaz. Kada ste u takvoj situaciji i osjećate toliko bola, nije da prosto želite da umrete, već samo da ne osjećate bol, opisala je.

Na kraju, iz korijena je promijenila život. Umjesto Sleten, preziva se Van Zant, preselila se u Nevadu i počela da trenira borilačke vještine.

Brzo je debitovala u MMA oktagonu, što nije promaklo ljudima iz UFC-a, koji su joj pružili šansu. Ipak, na velikoj sceni se nije dokazala, prije svega zbog povreda.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt