Otišao sam do šefice da tražim povišicu: Stala je iza moje stolice, sagnula se, URADILA OVO i - dobio sam MNOGO VIŠE od veće plate – Ispovesti
Ispovesti

Otišao sam do šefice da tražim povišicu: Stala je iza moje stolice, sagnula se, URADILA OVO i – dobio sam MNOGO VIŠE od veće plate

Ostao sam duže na poslu da bih tražio povišicu. Ni slutio nisam da ću dobiti nešto mnogo bolje.

Radim u multinacionalnoj kompaniji gde sam krenuo od nule i jako brzo napredovao. Sada sa 22 godine imam dosta radnog iskustva, a već tri godine šefica mi je žena stara 31 godinu. Na poslu sam sve bolji i dobijam više odgovornosti pa mi je otac rekao da je vreme da tražim veću platu. Jednog popodeva rešio sam da ostanem kasnije na poslu, sačekam da svi odu i konačno zatražim povišicu. Rekla mi je da ćemo o tome razgovarati u njenoj kancelariji. Tamo sam joj objasnio zašto smatram da zaslužujem povišicu, a ona mi je rekla da smatra da potpuno zaslužujem i unapređenje i novac.

A onda je došla do naslona moje stolice, stavila mi ruke na ramena i poljubila me u glavu. Dok sam se snašao, već smo bili jedno na drugom i strasno se ljubili. Imali smo seks tu, na podu njene kancelarije i bilo je sjajno. Kada smo završili nasmejala se i rekla mi je da je najbolje da ovo što se desilo zadržimo za sebe.

Inače, ja sam u vezi sa svojom devojkom (20) već 18 meseci, ali seks sa njom nije ni približno dobar onom sa šeficom. S druge strane, šefica mi je udata i ima dete, ali ja ne mogu da prestanem da mislim na nju iako ona pokušava da vrati strogo poslovan ton od te večeri. Ne znam šta zaista misli o meni, a mene je delom sramota, a delom želim da se sve to ponovi.

Kako naša firma svake godine za Božić pravi proslavu u jednom hotelu, mislio sam da rezervišem sobu i nagovorim šeficu da tamo provedemo noć. Da li da to pokušavam? – tako glasi pitanje koje je čitalac postavio kolumnistkinji i psihologu časopisa „The Sun“, Didri, a ovo je njen odgovor.

Vaša šefica očigledno dobro zna da bi dalja seksualna viđanja ugrozila i njen i vaš posao, a pored toga i njen brak, i potpuno je u pravu kada pokušava da vaš odnos vrati na strogo poslovan.

Umesto rezervacije sobe, pametnije vam je da se na zabavi uzdržite od pića i odete ranije kući. Seks sa devojkom možda nije savršen, ali to nije razlog za prevaru. Sada znate šta vam fali kod vaše devojke, pa unesite malo svežine u seksualnu rutinu, verovatno će se to dopasti i njoj.

(thesun.co.uk)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt