Ma koja vijagra, OVO IMATE U FRIŽIDERU! Muškarci koji ovo jedu imaju aktivan se*s u 70-ima i ne znaju za IMPOTENCIJU – Ispovesti
Lifestyle

Ma koja vijagra, OVO IMATE U FRIŽIDERU! Muškarci koji ovo jedu imaju aktivan se*s u 70-ima i ne znaju za IMPOTENCIJU

Kako bi vaš muškarac bio visokopotentan čak i osmoj deceniji života, ovu namirnicu pod hitno neka uvede u svakodnevni meni. Nećete se pokajati!

Držanje mediteranske dijete daje muškarcima najveće šanse za održavanje seksualnog života i u poodmakloj dobi, sugeriše najnovije istraživanje. Konzumacija maslinovog ulja, povrća, voća, ribe i pasulja smanjuje rizik od erektilne disfunkcije za čak 40 odsto, otkrili su naučnici.

Ključ je u maslinovom ulju

Ovo saznanje sugeriše da zdrava ishrana u srednjim godinama osigurava aktivan seksualni život bez vijagre i drugih stimulansa u 60-ima i 70-ima. Stručnjaci s grčkog univerziteta veruju kako je ključ u maslinovom ulju jer su muškarci koji su jeli barem devet kašika nedeljno imali znatno manje problema s potencijom. U sklopu studije, proučavali su 670 volontera prosečne dobi od 67 godina.

Pored maslinovog ulja, otkrili su da su zaštićeniji oni muškarci čija je ishrana obuhvatala oko 13 porcija povrća nedeljno, šest komada voća, tri porcije ribe i dve porcije pasulja. Naučnici veruju da takva dijeta pomaže muškarcima da održe zdravo srce i protočne krvne sudove, što onda rezultira dobrom cirkulacijom, između ostalog i u prepone.

Raste potražnja za vijagrom

Muškarci koji su se držali preporučene ishrane takođe su imali viši nivo testosterona jer su imali niži nivo telesne masnoće, koja utiče na hormone.

– Vijagra nije trajno rešenje, ona deluje trenutno da možete izdržati jedan seks. Ovo, s druge strane, omogućuje muškarcima zadržavanje seksualne moći bez lekova – rekla je organizatorka istraživanja Kristina Krisohu.

Zabrinjavajuće je to što je muškarcima jednostavnije da uzmu pilulu nego da promene životni stil. Erektilna disfunkcija pogađa 52 odsto muškaraca između 40. i 70. godine života. Otkad sredstva za potenciju mogu da se kupe bez recepta, prodaja je nenormalno porasla, i to za 60 odsto.

(Dailymail.co.uk)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt