Ovu bombu od žene žalili su jer ne može naći dečka: U 44. godini izgleda bolje od 20-godišnjakinja i ima 'onog pravog' – Ispovesti
Showbiz

Ovu bombu od žene žalili su jer ne može naći dečka: U 44. godini izgleda bolje od 20-godišnjakinja i ima ‘onog pravog’

Pjevačica Nicole Scherzinger proslavila je svoj 43. rođendan. Ova prezgodna Filipinka izgleda kao da je još uvijek u 20-ima, a to je potvrdila i svojim outfitom za plažu.

Nicole je zasjala u crvenom bikiniju, a njen omiljeni ‘modni dodatak’ bio je njen partner Thom Evans od kojeg se nije odvajala. Ipak, Nicole nije uvijek imala sreće u ljubavi.

Njezina je najpoznatija veza ona s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom, koja je s prekidima trajala oko sedam godina od 2007. Šuškati se počelo kada je pjevačica počela dolaziti na njegove utrke, a iako su svi mislili da će ovaj par pred oltar, to se nikada nije dogodilo.

Navodno je upravo to bio razlog prekida, iako se pričalo i kako Hamilton nije bio najvjerniji partner. Istini za volju, kružile su glasine da se pjevačica viđala s Chrisom Brownom i Drakeom, no tko će znati što je sve od toga istina.

Nakon vozača Formule 1, ušla je u vezu s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, no izgleda da ni on nije bio taj. Trenutno je već godinama u sretnoj vezi s Evansom, a kako se čini, to bi moglo potrajati!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt